woensdag 26 januari 2011

Stunning Blonde: Make-up tips voor blondines!


Ben jij in het bezit van glanzende, gouden lokken? Lucky you!
Qua make-up kun jij een heleboel kleuren hebben die je nog mooier maken.

Wil je weten welke? Lees dan verder!

Heb je naast blond haar ook nog eens lichte ogen dan heb je grote kans dat jij eigenlijk helemaal niet zoveel make-up nodig hebt omdat je er al zo stralend uitziet van jezelf. Toch zijn er bepaalde make-up tricks die je maar beter kan laten. Vermijd bijvoorbeeld te donkere kleuren omdat het je anders te bleek maakt. Beter zijn pasteltinten en lichte kleuren omdat ze juist jouw schoonheid accenturen.

Ben je in het bezit van blauwe ogen? Trek dan eens een zwart lijntje om je ogen. Je zult zien dat ze ineens veel sprekender lijken. Tip: plaats in het hoekje van je oog een highlighter of de meest lichte kleur oogschaduw uit je pallette. Dit zorgt voor een frisse, open blik. Mijd rode of oranje oogschaduw.

Wist je dat grijs een heel mooie oogschaduwkleur is bij blondines? En het is ook nog dé trendkleur voor komend voorjaar 2011. We hebben de duifgrijze oogdschaduw al gespot bij de nieuwe collectie van Dior.

Om je gezicht nog stralender te maken zijn licht roze en en perzikkleurige blushes bij jou het mooist.
Qua lipstick kun je ook heel veel kanten op. Roze, licht rood en shimmer lipgloss/lipstick staat bij jou het mooiste.

Omdat blondines vaak ook lichte wenkbrauwen hebben, kun je deze inkleuren met een wenkbrauwpotlood. Kijk goed naar je haarkleur, vaak is het bij de wortels wat donkerder. Neem een wenbrauwpotlood die overeenkomt met die kleur voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Je kunt ook wenkbrauwpoeder en wenkbrauwgel gebruiken.Welk soort blondje ben jij?


Platinum blond
Blijf zo dicht mogelijk bij de lichte kleuren. Zoals ik al eerder zei: oranje en kopertinten zijn geen vrienden van je. Mijd ze dus. Pasteltinten en grijze oogschaduws staan jouw erg goed. Evenals rode lippen of roze lipstick. Pas op met te donkere wenkbrauwen, laat je eerst goed adviseren in de winkel voordat je wat koopt.

Goudblond

Met jouw mooie goudblonde lokken kun jij het beste roze, perzik en goudkleurige tinten hebben. Tip: breng goudkleurige oogschaduw aan op je bewegend ooglid en maak het af met een bruin lijntje eyeliner om je ogen. Ook (donker)paars is een mooie kleur voor op jouw oogleden.

Beach blond
Jouw lokken zijn misschien wel het meest sprekende soort blond. Jij hebt eigenlijk daarom niet zoveel make-up nodig. Doe je dat wel, gebruik dan koele kleuren. Doorgaans is jouw huid niet bleek maar juist een beetje gebruind. Om het af te maken kan je een beetje glanspoeder gebruiken en een lichte bronzer (niet al te bruin dus, anders lijk je weggelopen uit Jersey Shore) Metallic kleuren staan je goed en daar kun je dus gerust mee spelen. Houd je lippen zo neutraal mogelijk, dat staat het mooist.

Fijne make-up merken voor blondines:

- L'Oréal
- Make Up Store
- Bourjois

- Chanel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...