woensdag 19 januari 2011

The Camel Leather Jacket


Wie wat bewaart die heeft wat... Gek is dat. Ik heb dit jasje ongeveer dik een jaar geleden gekocht, maar nooit aangehad. De kleur was eigenlijk te licht en ik wist totaal niet hoe en waar ik 'm bij moest dragen. Ik heb hem zelfs een aantal keer per internet te koop aangeboden, maar niet kunnen verkopen. Gek genoeg is deze camel coat nu helemaal in season. Eerlijk is eerlijk, ik vind het nog steeds een beetje vreemde kleur met mijn gelaat (ik lijk er heel bleek door) maar met een beetje bronzer heb ik geleerd dat het eigenlijk best een leuk jasje is. Kijk mee!


Het is een getailleerd model, ik heb dit jasje gekocht bij Hennes en Mauritz dus, ongeveer dik een jaar terug. Wat ik er leuk aan vind is het model. Het is getailleerd, heeft zakjes aan de voorkant en een soort van elastiek om de mouwen en de taille, waardoor het je een silhouet geeft. 


De details van dit jasje vind ik ook ontzettend mooi. De plooien lijken een beetje op de camel leather jacket van Asos, die je nu heel veel ziet in modeland.Ik heb mijn lesje wel geleerd: wie wat bewaart, die heeft wat. Ik ben stiekem best blij dat ik het jasje niet heb kunnen verkopen. En ik zal hem dit voorjaar zeker een paar keer gaan dragen.

Now I only have to think of what to wear with the leather jacket. Maybe a blouse or a dress. Any suggestions?Stay tuned!


Follow Influence

1 opmerking:

  1. the color of the jacket is amazing xxx

    http://inablondeworld.blogspot.com/ check it out sometime x

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...