vrijdag 12 november 2010

Musthave: Katy Perry - Purr

Is het geen schatje? Ik ben helemaal verliefd op dit adorable flesje van het allereerste parfum van Katy Perry. Het flesje -in de vorm van een katje- sluit helemaal aan bij de naam van het geurtje Purr. Ik ben razend benieuwd hoe het geurtje ruikt! De muziek van Katy vind ik al wel fantastisch, vooral haar nieuwste nummer Fireworks vind ik echt het perfecte nummer voor New Years Eve!Grappig weetje: de kat van de zangeres heet Kitty Purry. Het is dus niet zo'n verrassing dat het flesje, de advertentie en de naam op het beestje zijn geïnspireerd!
Volgens Katy zelf bevat het geurtje topnoten van perzik, appel en Bulgaarse roos. Dat belooft dus wel wat! Het is nog niet duidelijk wanneer het geurtje in de Nederlandse schappen ligt. In elk geval niet per november 2010 zoals was aangekondigd!

3 opmerkingen:

  1. Ben erg benieuwd, als kattenlover zou ik de parfum alleen al kopen vanwege de naam en het flesje :D Leuke muziek heeft ze inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. Maar waar kun je het krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ten onrechte geïnformeerd dat het per november bij ons in de winkels zou komen te liggen. Maar helaas nog niks gezien!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...