zaterdag 9 oktober 2010

Rituals Photo Contest op Facebook


Beautymerk Rituals heeft onlangs hun Facebook-pagina gelanceerd. En om dit heugelijke feit te vieren hebben ze de winactie 'My Bathroom Friends' georganiseerd! Wat valt er te winnen? De hoofdprijs is een luxe spa weeked. Wil je meer weten over de winactie? Lees dan gauw verder...


Rituals heeft onlangs haar eigen Facebook-pagina aangemaakt, speciaal voor haar fans. En om dit te vieren heeft het cosmeticamerk een internationale fotowedstrijd georganiseerd.

Hoe werkt het?
Rituals vraagt al haar fans een mooie foto van zichzelf met vrienden in hun badkamer te maken, waarin verschillende Rituals producten op te zien zijn. Het gaat erom dat je jezelf en je vriendinnen zo origineel mogelijk op de foto zet. Denk aan: elkaar opmaken met Rituals make-up of een spa treatment met producten van Rituals.

Winnen
Je foto wordt beoordeeld aan de hand van drie categorieën. De eerste categorie is natuurlijk de beste en de meest gewilde foto, de tweede categorie is de meest originele foto en de derde categorie is de meeste mensen op één foto. De beste foto wordt beloond met een spa weekend in The Rituals City Spa in Amsterdam. De meest originele foto wint een mega Rituals cadeaubox met producten t.w.v. €250 voor jou en je vriendinnen. En de foto waar de meeste mensen op staan wint een heerlijk zachte badjas. De eerste 20 aanmeldingen ontvangen ook nog 'ns een leuk cadeau van Rituals.

Voor meer informatie, surf naar de Rituals Facebook-pagina: www.facebook.com/RitualsCosmetics

Ga jij meedoen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...