zondag 29 augustus 2010

Leuke webshop: be so pure...


Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe webshops. Onlangs kwam ik terecht op de site van de webshop Be So Pure. Deze webshop verkoopt natuurlijk (beauty)producten.
Deze producten zijn natuurlijk vervaardigd, zonder chemische of andere schadelijke stoffen die vaak wel in 'gewone' producten zit. Daarnaast zijn de producten ook nog eens fair trade, wat wil zeggen dat ze op een eerlijke manier zijn verkregen en degene die de basisingrediƫnten verkocht ook op een eerlijke manier eraan heeft verdiend! Niet alleen goed voor jou, maar ook voor anderen dus. Jaarlijks doneert Be So Pure 1% van de winst aan milieu-organisaties. De producten zijn 100% puur en niet getest op dieren.

Ze hebben veel verschillende merken waaronder Burt Bees die ontzettend mooie lipbalms verkoopt. Op Be So Pure kun je niet alleen terecht voor cosmetica, maar ook voor geurkaarsen, aromatherapie, body- en douchegels en leuke, schattige zeepjes. Het merk Nostalgia verkoopt ontzettend leuke zeepjes! Je kunt ook speciale (natuurlijke) producten kopen om bijvoorbeeld stress of zenuwen te lijf te gaan. Mijn favoriet? De Balm Balm mini-parfums! De kleine flacons zijn ideaal voor in je tas en in verschillende geuren zoals: lavendel, petit grain, bergamot en ylang ylang.

Wil je iets goeds doen voor het mileu en daarnaast ook nog jezelf verwennen? Tevens is het ook een leuke winkel voor cadeautjes. Kijk bijvoorbeeld bij de sectie 'Gifts.'
Neem dan 'ns een kijkje op Be So Pure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...