zondag 12 augustus 2012

Summer vibes


Het zonnetje is weer terug! Ik ben dol op mooie dagen zoals dit, die zo zeldzaam zijn in Nederland. Zonnebril (Rayban Aviator) op, drankje in de hand en gaan! Afgelopen week ging ik een dagje naar Amsterdam waar ik had afgesproken met vriendin R. Verder kreeg ik wat leuke pakketjes binnen!




Zomerfruit, daar ben ik dol op! Van watermeloen tot druiven en frambozen. Niet alleen erg fris, ook nog eens heerlijk gezond.
Ik ben dol op lezen. De laatste twee boeken die ik heb gelezen zijn Op het oog van Hilary Reyl en de chicklit In zeven sloten van Astrid Harrewijn.


Dagje Amsterdam met vriendin R. Ze had het heel goede idee om langs FOAM te gaan, hét fotografische, kunstzinnige en vooral moderne fotomuseum van Amsterdam. We bezochten de tentoonstelling van Ron Galella (Paparazzo Extraordinaire) dé Amerikaanse paparazzi fotograaf die o.a. bekende Amerikaanse Hollywoodsterren en bekende figuren als Jackie O., Marlon Brandon, Penelope Cruz, Sophia Loren en anderen voor de lens kreeg. Als je in Amsterdam bent, mag je dit zeker niet overslaan. Aanrader! Enne, zijn de grachten niet gaaf?


Cadeautje van mijn ouders uit Frankrijk! Deze leuke tas. Heel blij mee. Hij is niet te groot naar mijn zin en niet te klein. Ideaal om mee te nemen naar het werk, alles past erin. Er zit ook nog een bijpassende clutch bij...




Mijn jasje van H&M! Hij arriveerde supersnel nadat ik 'm had besteld (duurde maar 4 dagen) en hij zit ontzettend lekker. Het vest was helaas te groot, ik verzoop gewoon in maat S. Ik heb besloten wat geld op te sparen en wat uit te gaan geven wanneer de nieuwe fabulous wintercollectie zijn intrede doet!


Leuk pakketje van de The Body Shop binnengekregen! Het geurtje Indian Summer en de nieuwe Tea Tree Pore Minimizer! Reviews volgen soon-ish.

Tot snel!

3 opmerkingen:

  1. Oeh lekker dat bakje fruit:) Die tas is heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's heb je gemaakt, een geslaagd weekje zo te zien!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk hoor. Was laatst ook weer in FOAM. Vond het een erg mooie tentoonstelling. Ook Album Beauty in de andere zaal.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...