woensdag 27 juni 2012

Event: GoodSkin Labs


Vorige week werd ik samen met een handvol bloggers uitgenodigd voor de lancering van GoodSkin Labs nieuwste product: Z-Pore. Voor mij was dit een eerste introductie met het verzorgingsmerk, ik heb het ooit wel eens gezien in de schappen van de Douglas, maar ik kende het nog niet zo goed. Nu weet ik meer en ik vertel jullie er graag over!




GoodSkin Labs is een merk dat vijf jaar geleden is ontwikkeld door de 'denktank aka de Beautytank' van het bedrijf Estee Lauder Companies. In de explosie van aanbod in huidverzorgingsproducten is het de missie van GoodSkin Labs om de boel simpel te houden: niet onwijs veel producten, maar een select aantal producten, die doelgerichte oplossingen bieden voor huidproblemen. Er zijn 7 producten die de strijd aangaan met o.a. anti-aging, rimpels, acne etc. Alle producten van GoodSkin Labs zijn parfum vrij, alleen helaas nog niet parabenen vrij.

In 2010 is GoodSkin Labs een samenwerking aangegaan met dr. Paul Jarrod Frank, cosmetisch dermatoloog die velen celebs onder handen neemt. Tijdens dit event werd het ons mogelijk gemaakt om onze vragen over huidproblemen en de GoodSkin Labs producten te stellen via de global live chat. Via een live verbinding konden we vragen stellen aan de beste man, die ons onder meer vertelde over Z-Pore, GoodSkin Labs' nieuwste aanwinst.



Nieuwste paradepaardje van GoodSkin Labs is Z-Pore. Dit is porie verfijnende crème die je plaatselijk aanbrengt daar waar je poriën zichtbaar zijn. Je kunt dit gemakkelijk aanbrengen onder je make-up als voorbereidende skincare, maar ook als finishing product, dus lichtjes aanbrengen als je je make-up hebt aangebracht.

Z-Pore bevat veel siliconen, waardoor het product erg smooth is en de huid glad maakt. Daarbij gaat het ook shine tegen en zorgt het voor een matte huid. Een soort primer dus, maar dan met de voordelen van verzorging voor de huid. Vergrote poriën komen met name voor op de T-zone, iets waar veel vrouwen last van hebben. Z-Pore minimaliseert de poriën met of zonder make-up.





De producten van GoodSkin Labs zijn te herkennen aan de clean en vrolijk gekleurde verpakkingen. Naast Z-Pore zijn er ook het producten zoals Exten-10 (speciaal voor de jongere huid) in een groene verpakking, Tri-Aktiline (een rimpel opvullende crème speciaal voor de rijpere dames). Juist omdat het merk maar 7 producten omvat is het vrij overzichtelijk. Ideaal voor dames die niet teveel poespas willen, maar wel doeltreffende en kwalitatieve verzorging.

Ik ga de Z-Pore onderwerpen aan een grondige onderzoekje, maar ik kan je al vertellen dat het heel zacht en verkoelend aanvoelt op de huid. Het desbetreffende product ligt vanaf juni in de winkels en kost €24,95 voor 20 ml.

GoodSkin Labs is exclusief verkrijgbaar bij alle 90 Douglas verkooppunten in Nederland.

Zijn jullie al bekend met dit merk? Wat voor soort huidverzorging gebruiken jullie?







2 opmerkingen:

  1. He wat leuk dat je daar bij mocht zijn zeg! Ik ben wel benieuwd naar dit product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Die cupcakes zien er lekker uit zeg! Ken het product ook niet maar klinkt wel goed!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...