dinsdag 29 mei 2012

Shoplog


In de eerste plaats was ik vooral in Rome om de stad te bezoeken en de mooie (archeologische) trekpleisters van de metropolis te bekijken. Maar je kunt Rome niet verlaten zonder iets te kopen. Hetgeen wat mij zozeer aantrekt in Italië (als we de culinaire meesterwerken en prachtige landschappen/architectuur buiten beschouwing laten) is de Italiaanse voorliefde voor esthetiek. Ook al is het leven niet volmaakt, schoonheid telt. En dat verzamelt zich in zoveel dingen... zucht. Ik laat jullie graag zien wat ik zoal gekocht heb in Rome. 
{ Deze prachtige ketting was voor mij liefde op het eerste gezicht. 
Ik kocht 'm in een boetiek op de Via Nazionale }

{ Volgende stop: een bezoek aan de populaire lingerie/zwemkleding/accessoires - winkel Yamamay. Een superleuke winkel vol met kleurrijke bikini's en accessoires }
 
 
{ Hoe leuk ze ook waren, de bikini's heb ik links laten liggen en ik kocht voor mezelf deze twee mooie make-up producten. Een bronzer én highlighter ineen plus een mooie 'baked' oogschaduw in brons/bruintinten }
 
 
{ Zomerse lipgloss van Kiko Cosmetics }

{ Mooie ansichtkaarten van Rome met o.a. het Colloseum, het Vaticaan, de Trevi Fontein en Forum Romana } 
 

Ik heb voor de rest nog een mooie wijnfleshouder gekocht van glas (afkomstig uit Murano, eiland vlakbij Venetië). Ik heb niet super veel gewinkeld. Was het eigenlijk wel van plan, maar zoals altijd veel te zien en te doen en weinig tijd. Dus heb ik het bij deze aankoopjes gelaten al ben ik er heel erg blij mee!


Wat kopen jullie meestal op vakantie?

2 opmerkingen:

  1. Fijne 'souvenirs', vooral de ketiing vind ik echt heel erg gaaf!!
    Ik shop meestal voor kleren, hoewel ik heb gehoord dat dit in Rome erg lastig is. EN ik neem altijd een snowglobe mee naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...