woensdag 2 mei 2012

Shoe Affair


SHOE AFFAIR Ik ben dol op schoenen. Wanneer ik iemand voor het eerst zie is het ook vaak één van de eerste dingen waar ik op let. Beetje vreemd misschien, maar ik vind het wel leuk. Kleren maken niet alleen de man, maar ook schoenen. Vandaag twee nieuwe aanwinsten in mijn schoenenkast. Kijk je even mee?



Mijn eerste nieuwe paar aanwinsten zijn deze ballerina's. Ze zijn chic uitgevoerd in crèmekleurig satijn met een zwarte lakneus met strikken. Omdat ik een heel kleine schoenmaat heb (maatje 36) is het voor mij ieder jaar een onmogelijke opdracht om een paar ballerina's te vinden die écht goed passen. Ze zijn altijd óf te groot of te wijd. Maar deze exemplaren pasten (dankzij het elastiek) als gegoten. Ik ben dol op flats. Ze zijn de ideale accessoire voor de lente en de zomer. Vrouwelijk onder een broek en elegant onder een jurkje. Ik weet het zeker: wij gaan samen mooie avonturen beleven :-)



Het tweede paar zijn een paar eenvoudige witte sneakers. Toevallig zijn beide paar van grote commerciële merken, maar het is niet zo dat ik ze daarop uitzoek. Als ik voor schoenen ga shoppen vind ik het belangrijker dat het lekker zit (al lijkt dat mij vrij logisch) en ik kijk naar het gebruik van materiaal en afwerking. Ik houd niet van schoenen met leren zolen (te glad, laat vocht door en slijt mega snel) maar ik houd wel van mooie materialen als suède en gladleer.

Wat vinden jullie? Wat voor soort schoenen dragen jullie graag? Hakken of juist sneakers?

Liefs!

3 opmerkingen:

  1. Ik ben niet zo weg van het laatste paar, het is gewoon niet zo mijn smaak. Die eerste zijn wel heel erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben niet zo van het sportieve! Doe mij maar pumps of ballerina's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I like your shoes! Heb zelf ook maatje 36/36½ dus misschien moet ik ook maar eens naar die flatjes gaan kijken!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...