vrijdag 13 april 2012

Kruidvat shoplog 1 + 1


Hol naar de Kruidvat! Want vandaag en morgen heeft deze drogisterij weer een geweldige actie: 1 + 1 make-up product gratis. De actie geldt op alle producten, alle combinaties zijn mogelijk. Ik had het gisteren ook even op de Influence Facebook pagina gezet, waarop ik jullie vroeg wat jullie zouden gaan inslaan. Zelf ben ik vanochtend even langsgegaan en ik heb een bescheiden buit aan cosmetica meegenomen. Kijk je even mee?


Het liefst zou ik natuurlijk de gehele Kruidvat-winkel leegkopen (wij hebben er maar liefst 3 in mijn woonplaats, twee in het centrum en één ergens in een buitenwijk). Maar ik probeer te sparen voor andere dingen - zoals misschien een vakantie- dat ik helaas echt moest bedenken: heb ik het nodig? Ik voelde me net Rebecca Bloomwood uit Confessions of A Shopaholic. Gelukkig had ik net wat dingen opgemaakt dus had ik ook een soort van 'legale' reden om wat nieuws te halen.

Wat heb ik meegenomen? Heel hoog op mijn verlanglijstje stond de Rimmel Wake Me Up Foundation. Ik heb al zoveel goede reviews gelezen over deze foundation (al zelfs voor deze uit was op buitenlandse sites) dat ik deze gewoon móest kopen. En ja, ik heb nog twee potjes staan, maar dit telt gewoon even niet, ok? ;-) Ik heb 'm meegenomen in de kleur Sand. Het viel me op dat er echt heel weinig kleuren verkrijgbaar waren. Balen!


Tevens heb ik twee lakjes van Catrice meegenomen. Ik heb al vrij veel lakjes van Catrice, maar ik koop ze niet allemaal omdat ik van mezelf weet dat ik sommige kleuren gewoon écht niet ga dragen. Deze kleuren zijn nude en basic en kunnen eigenlijk altijd. Handig voor op het werk bijvoorbeeld.



Ook heb ik van Catrice Made To Stay Longlasting Eyeshadow meegenomen in de kleur 040 Lord of the Blings (hoe grappige naam is dat?!) Ik vind smeerbare oogschaduws erg fijn. Vooral als basis. Ik heb er nog maar één in mijn stash, een koperkleur van Essence. Dus nu heb ik een taupekleurig/zilver oogschaduw meegenomen. Nice, huh?


En last but not least heb ik een aantal oogpotloodjes/eyeliners van Maybelline en Gosh meegenomen. Ik heb twee bruine oogpotloden in korte tijd opgemaakt, dus die verdiende een vervanging. Ik ben heel benieuwd naar deze potloodjes van Gosh! De Master Precise eyeliner van Maybelline vind ik heel erg fijn. Ik heb 'm al eerder gehad en je kunt heel gemakkelijk heel mooie dunne streepjes zetten, dichtbij je wimperrand. Dit geeft een heel natuurlijk effect en met een paar goede lagen mascara lijkt het alsof je vollere wimpers hebt. I like!



Hebben jullie nog wat ingeslagen, of zijn jullie het van plan om te doen?
En wat ga je dan zeker kopen?

Liefs!



7 opmerkingen:

  1. Zat ook te denken aan de Master Precise, maar aangezien ik tegen mezelf heb gezegd dat ik alleen nog maar waterproof koop doe ik het maar niet. Heb erg last van traanoogjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet niet zeker maar hebben ze die eyeliner niet in waterproof?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen, er is jammer genoeg maar 1 versie van :(

      Verwijderen
  3. manuela schreurs13 april 2012 om 09:28

    leuke spulletjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een leuke aankopen gedaan! Ik ga morgen ook naar de kruidvat, hoop dat er nog wat is!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie spullen, vooral die oogschaduw van Catrice! :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...