dinsdag 24 april 2012

Celebrating Moët & Chandon's Ice Imperial



Eind vorige week werd ik uitgenodigd om de introductie van Moët & Chandon's nieuwe champagne te vieren in de prachtige Harbour Club in Amsterdam. Het was een fantastisch event, echt tot in de puntjes verzorgd en ik was zeer vereerd om uitgenodigd te zijn. Hierbij een kleine impressie om jullie een indruk te geven van de middag!
De dresscode was white as ice maar omdat het nu niet echt zomer was, heb ik gekozen om een blazer te dragen in een contrasterende kleur. Ik draag een witte jeans van ZARA, een blazer van Vanillia en een wit kanten top van de H&M Concious collectie. Qua make-up had ik gekozen voor een smokey eye met bruintinten en nepwimpers van Ardell via Enchantra.


De fles is bedekt in het wit en heeft drie-dimensionale details van goud. Pretty! Champagne staat gelijk aan genot, luxe en speciale momenten (die gevierd mogen worden!). Moët & Chandon 's Ice Imperial is de eerste champage die je 'on the rocks' oftewel kunt serveren met ijs. We mochten de drankjes zelf garneren, zo drink je Moët Ice Imperial met aardbeijen, mint, gember of limoen. Het smaakt een beetje zoet, erg lekker!






 Het event werd gehouden bij de nieuwe Harbour Club in Amsterdam. Een mooie locatie aan het water waar zo nu en dan het zonnetje doorbrak!

Beeldcredits: Tony Pérez - Mrperezident.com


Een zeer memorabele middag op een toplocatie met stijlvolle mensen. Heel leuk om mee te maken en ik heb o.a. gezellig gekletst met de PR-mensen achter Adidas Eyewear Originals aan wie we de hippe witte zonnebril te danken hebben. Een gezellig feestje met bubbels, ik kan niet wachten tot het volgende event!





Meer weten over Moët & Chandon's Ice Imperial en waar je het kunt kopen? Check het hier. Moët & Chandon Ice Imperial kost €49,99 per fles.

Liefs!


5 opmerkingen:

  1. Leuk verslag! Wat een leuke outfit heb je aan! Dat witte hemdje is erg leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'n Heel geslaagd event zo te lezen; ziet er gezellig uit! Had toch ook moeten gaan... al heb ik echt helemaal niks in het wit in m'n kledingkast hangen?! Jouw outfit zag er iig goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een champagne glas hoor je alleen niet zo vast te houden..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klopt, en de reden is dat je handen de champagne dan zouden opwarmen. Mooi fotoverslag trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...