vrijdag 16 maart 2012

Report: Zenner Blogger Event


Afgelopen dinsdag werd ik uitgenodigd voor een superleuk event van Zenner! Zenner  produceert haaraccessoires en is bij heel veel drogisterijen (o.a. Kruidvat, Etos, DA) verkrijgbaar. Samen met een andere bloggers werd ik uitgenodigd om de nieuwe collecties te komen kijken!

Het event werd gehouden in Amsterdam bij BackStage. Deze winkel is echt een droom voor elke grimeur en visagist! Niet alleen hebben ze er heel veel professionele cosmeticaproducten, ook heel veel accessoires zoals maskers en pruiken. Geen betere locatie dan deze dus!

We werden onder handen genomen door Zenner's very own haarstylist Aeola (mooie naam en dito vrouw) die ons allemaal voorzag van een hip kapsel met de accessoires van Zenner. Ze werd daarbij bijgestaan door niemand minder dan special guest en beauty stylist Tom Sebastian! Hierbij een greep van de inspirerende kapsels van de dag:


Stuk voor stuk heel gave kapsels! Eén van de laatste haartrends (zowel op straat als op de catwalk) : vlechtjes! Tom Sebastian liet ons verschillende technieken zien hoe we het beste verschillende soorten vlechten konden maken. Mijn favoriet is de Franse vlecht en de visgraat vlecht. Voorheen vond ik het best moeilijk om dat te doen (en nog steeds is het veel oefenen) maar gelukkig heeft Zenner een eigen YouTube-kanaal waarop waarin wordt uitgelegd hoe je onder andere je haar kunt (in)vlechten. Zoals deze video over de visgraat:



Tom Sebastian is een bekend gezicht in beautyland, maar dit was de eerste keer dat ik hem in het echt heb gezien. Hij is echt super aardig en legt alles heel geduldig uit. Daarbij is hij heel creatief en kan hij in een handomdraai iets moois maken. Ik had ook het genoegen om mijn haar door hem onder handen te laten nemen. En dit is wat hij creërde:


Het resultaat was een classy updo met een nonchalante twist. Ik vond het echt supermooi passen, zelf steek ik mijn haar nooit zo op, maar het past bij me. Ik vond het leuk om te zien hoe hij voor iedereen iets maakte dat bij hen past en wat hun sterke punten benadrukt! Ik was ontzettend blij met mijn kapsel, thnx Tom!

Zelf ben ik al lang bekend met Zenner (zonder dat ik het eigenlijk zelf doorhad). De borstel die ik gebruik is namelijk van Zenner Professional en ik gebruik ook altijd graag hun elastiekjes (omdat deze tenminste niet zo snel breken). Maar naast deze 'basics' was ik ook aangenaam verrast door het assortiment! Want wat heeft Zenner veel leuke producten! Vooral de trendcollectie met het thema Tender caught my attention. Naast themacollecties heeft Zenner ook professionele borstels ontworpen door Tom Sebastian himself. Vrouwen met dun haar kunnen trouwens ook hun hart ophalen bij Zenner, want ze hebben een lijn met clips en speldjes waar je ook met glad en dun haar mee uit de voeten kan. Binnenkort zal ik een artikeltje maken met de leukste items uit de collectie van Zenner!

Door deze dag kreeg ik zelf ook inspiratie om meer te doen met mijn haar. Ik heb een grote tas met strikjes, elastiekjes en haarclips meegekregen en ik wil daar dus zeker inspiratie uithalen! Zeker met die filmpjes kan ik nu eindelijk zelf eens proberen mijn haar in te vlechten á la Lauren Conrad!

Al met al was het een heel leuke dag! Bij deze wil ik graag Seren bedanken voor het maken van de foto's van mijn kapsel en natuurlijk Zenner en het PR-bureau voor een geslaagd event!

Liefs!

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kapsels! Ik doe zelf eigenlijk niet zoveel met mijn haar. Meestal laat ik het gewoon los hangen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je erbij was! Tot de volgende keer! Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een super event! Wat een mooie kapsels zie ik voorbij komen op de foto's. Wat leuk dat Zenner een YT kanaal heeft, daar zal ik ook even op gaan kijken om wat inspiratie op te doen want ik ben helemaal niet zo handig en creatief met mijn haar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...