dinsdag 20 maart 2012

Lush Lente/ Pasen 2012

Van de week schreef ik al een artikeltje over één van de nieuwe producten van Lush, maar er is meer! Speciaal voor Pasen heeft Lush een schattige collectie aan bruisballen, bars en andere heerlijkheden.

Needless to say
dat ik dol ben op Lush producten. Naast de gewone collectie ben ik vooral ook een fan van hun limited editions, zoals de kerstcollectie. Met Pasen pakt Lush ook uit, maar dan met een wat kleinere collectie.

Deze Bubble Bar in de vorm van een wortel is herbruikbaar! En net zoals met veel van de Lush-producten zorgt deze bar voor een hoop bubbels in je bad. Nou ben ik niet zo dol op wortels, maar gelukkig ruikt deze bar ook niet naar wortel maar naar veel fruitige oliën zoals buchu, citroen en bergamot. Hmm! Lush heeft er ook nog wat wortelolie aan toegevoegd die rijk is aan vitamines en bovendien verzachtend en verjongend is voor je huid. The Carrot Bar kost €8,95.

Eieren zoeken wordt ineens een stuk leuker met deze vrolijk gekleurde exemplaren! Het bovenste ei is een Bath Ballistic oftewel een bruisbal. Helaas kun je deze maar één keer gebruiken, maar dat mag de pret niet drukken. Hij is zuurstokroze, zoet (hij ruikt naar marshmallows), schuimend én verzorgend tegelijk. Bath Ballistic €5,50 per stuk.

Het andere roze en gele ei zijn ook bruisballen maar dan mét een verrassing! De binnenste laag van deze bruisballen bevat een kuikentje of mini-konijntje. How cute is that? Zowel de eierschaal als de verrassing binnenin kun je in je badwater laten oplossen. Je kunt alles tegelijk gebruiken of stukje bij beetje zodat je tot ongeveer 3x kunt baden. De eitjes ruiken naar vanille, ylang ylang en grapfruit. Bath Ballistic €12,95 per stuk.



Hollandse glorie! Deze tulpen op een stokje zijn geparfumeerd met chocolade/sinaasappelgeur, een vleugje grapefruit, bergamot olie, cacao en tonkaboon. Naast de tulpen uit Amsterdam is er ook Bubble Bloom, een groene bloem op een stokje. Deze bubblebar ruikt naar sinaasappel, limoen en jeneverbessen. Laat de Bubble Bars na gebruik drogen en je kunt ze tot 6x gebruiken. Bubble Bars €8,95 per stuk.

Deze vrolijke roze vlinder heet Madame Butterfly en ruikt naar rozen! Hier ben ik wel het meest benieuwd naar, want zoals eerder gezegd: ik ben dol op rozengeur. De limoen en Egyptische geranium zorgen voor een gezonde huid, terwijl de sheaboter en de cacao een verzachtende werking hebben. Roer je met deze vlinder door je badwater dan krijg je een aangenaam schuimbad! Ook deze kun  je laten drogen en meerdere keren hergebruiken. Bubble Bar €8,95 per stuk.


Met de Washing Fairy wordt afwassen een feestje. Is tenminste weer eens wat anders dan met handschoenen en een verrotte afwasborstel! Dit afwasmiddel is zacht voor je huid (zonder conserveringsmiddelen) maar reinigt je afwas tegelijkertijd grondig. Zie je jezelf al staan met het stokje en vraag je je af hoe je het in vredesnaam gebruikt? Vul je gootsteen (of teiltje) met warm water, roer The Washing Fairy door het water totdat er lekker veel schuim ontstaan je de citroen ruikt. Laat 'm na gebruik goed drogen en dan kun je 'm mooi gebruiken voor de volgende afwasbeurt. Washing Fairy €6,95 per stuk.

Putty for your Hands is een handreiniger voor iedereen die last heeft van pijnlijke, droge en ruwe handen. De ingredienten talkpoeder en shea boter helpen je handen te verzachten en herstellen. De korenbloen en verzorgende oliën doen de rest. Fijn om te weten: de Putty for Your Hands bevat geen SLS (Sodium Laureth Sulfate) of andere schadelijke ingrediënten. Putty For Your Hands €9,95 per 100 gr.

De nieuwe producten én de Paas-collectie zijn vanaf nu online en vanaf 19 maart in de filialen van Lush verkrijgbaar. Wat vinden jullie van de collectie?


Liefs!

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...