donderdag 16 februari 2012

LOTD: Pretty in Pink


Geen enkele vrouw kan zonder klassiekers. En daarmee bedoel ik klassiekers als rode lipstick, zwarte eyeliner maar ook eyecatchers als roze lipstick! Zelfs als je geen zin hebt om een hele full face make-up aan te brengen is een mooie lipstick eigenlijk al genoeg!
 

De lipstick (nr.05) is van Rimmel van de Kate Moss collectie. Ik vind hem zo mooi! En hij is enorm goed in gebruik, de pigmentatie is erg goed en hij blijft lang zitten. Hij overleeft makkelijk een maaltijd en zelfs na een drankje zie je de kleur nog goed zitten. Dat heb ik niet meegemaakt met 'relatief budget' merken. 




Voor mijn ogen heb ik mijn geliefde Make Up Store oogschaduw gebruikt. Ik heb 'm al een tijdje niet gedragen maar toch vind ik hem supermooi. Op momenten als deze bedenk ik me altijd weer: ik moet deze kleur vaker gaan dragen. Het is een heel mooie shimmery kleur. Op mijn wimperrand heb ik een donkerbruin oogpotlood van MNY aangebracht en deze geblend in de oogschaduw. Ik heb gekozen voor slechts één kleur omdat ik de lipkleur het beste wilde laten uitkomen. De mascara is van MaxFactor Falsh Lash Effect.

Bij deze look heb ik gekozen voor de nieuwe foundation van L'Oréal Lumi Magique waar jullie al eerder een review van konden lezen. Ik ben erg tevreden over deze foundation. Hij geeft een hele mooie glow zonder dat er ook maar een highlighter aan te pas komt. Het geeft je een gezonde glow zonder dat je veel product nodig hebt. Ik heb alleen de T-zone lichtjes afgepoederd met Maybelline Dream Matte Powder. Voor blush heb ik gekozen voor een lichtroze blush van MNY (het jongere zusje van Maybelline) die past bij het roze van de lippen.

Roze lipstick, iets voor jullie?

Have a lovely day!
Liefs

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...