maandag 13 februari 2012

Inspiratie: Valentines DIY!


Zeg het met een kaart! Maar ben je niet zo van de liefdesbrieven en je gevoelens op papier zetten dan kun je natuurlijk ook creatief te werk gaan. Met deze Valentijns DIY maak je in elk geval gegarandeerd een verpletterende indruk!

Haha, deze vond ik nou zo leuk! En het is niet overdadig aan roze en glitters, dus grote kans dat hij het met trots op zijn bureau zet :-)

 
Deze is echt te cute! En er zit ook nog een verborgen zoetigheid in verstopt! Wat heb je nodig? Drie rollen Rollo (yep de karamel-chocolaatjes), rood papier (niet te dun, niet te dik, beetje tussen karton en normaal papier in), een zwarte draad, transparante tape (geen lijm i.v.m. de chocolaatjes) plus een mooi lettertype om je tekst op te zetten. 

 
Ook een leuk idee zijn deze fortune cookies! Alleen maak je deze cookies met behulp van gekleurd vilt, waarin je lieve briefjes en snoepjes verstopt. Klik hier voor de complete beschrijving hoe je deze darlings maakt.Wil je het persoonlijker aanpakken? Maak dan een videoboodschap, slideshow met je favoriete foto's van jullie samen of whatever en zet dat op een USB-stick. Be mine!

 

Ahhhhh, deze is zo schattig! Voor wie nu denkt: heel erg lief, maar wat moet ik ermee? Deze vos (fox= benaming in het Engels voor behalve vos ook 'lekker ding') is bedoeld als goodie bag! Leuke en originele manier om je cadeautje in te doen. En voordat je nu al je schaar tevoorschijn haalt: er is een gratis template met instructies die je hier kan ophalen om dit vosje tot leven te wekken!

Wat gaan jullie doen met V-day? Welke van deze DIY vind jij het leukste?

Liefs!

5 opmerkingen:

 1. Wil ook zo'n hartvormige roze macaron ;-) En die Light of my Life light bulb vind ik helemaal geweldig!
  Ben helemaal alleen morgen, m'n vriend zit voor z'n werk in het buitenland :-( Maar, eigenlijk doen we ook niets speciaals met Valentijnsdag, behalve 'n lief kaartje. Vind 't ook leuker om spontaan iets extra liefs te doen voor elkaar, zoals de Red Velvet Cupcakes die ik laatst als verrassing maakte! Heb jij nog plannen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed Kelly! Je hebt gelijk: juist die spontane dingen zijn leuk. Nope. Ik heb niets aan Valentijsdag gedaan. Liefs

   Verwijderen
 2. Zo creatief! :D En yummie, ik wil die macarons opeten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil wel graag die met dat lampje maken :) heb je daar geen pagina met instructies van? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee helaas niet Sorry :-( was de énige waar dat er niet bij stond! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...