woensdag 15 februari 2012

Book Tip: Jimmy Choo XV


De laatste tijd ontbreekt het niet aan inspiratie bij de grote mode/accessoire-ontwerpers om een nieuw koffieboektafel te lanceren. Ter ere van het 15-jarig jubileum (zo kort pas?) van het luxe schoenenmerk verschijnt er het dikke boek Jimmy Choo XV boordevol glitter, glamour en stilletto's!

Net als bij 'collega' Christian Louboutin, dankt Jimmy Choo ook een gedeelte van zijn roem aan een eervolle vermelding in Sex and The City. We zagen SJP alias Carrie Bradshow regelmatig rondrennen op de kittige hakjes in en rondom NYC. De stilletto's zijn ook bijzonder populair bij A-listers als Keira Knightley, Nicole Richie en de Kardashians. Het schoenenmerk staat voor extravagantie, ultieme vrouwelijkheid en torenhoge stiletto-hakken met de benodigde dosis glamour.


Schoenenfetisj of niet, het boek bevat velen juweeltjes. Het boek bevat een voorwoord van mede-oprichter Tamara Mellon: "Elk paar van de duizenden stilleto's die worden geproduceerd heeft zijn eigen verhaal." De prachtige foto's in het boek zijn o.a. geschoten door fotograaf Richard Phillip. Hij is een bekend en veelzijdig modefotograaf en ware kunstenaar die je wellicht bekend voorkomt (zijn kunstwerk was te zien in Gossip Girl, in het penthouse van Serena Van der Woodsen).


Jimmy Choo XV kost $95 en is o.a. te koop via Amazon en JimmyChoo.com.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...