vrijdag 13 januari 2012

❤Thank God It's Friday #1

Credit: Pinspire

Het is vrijdag en dus bijna weekend! Tijd om even terug te blikken en even leuke momentjes voor de geest te halen van afgelopen tijd. Na mijn mini-vakantie moest ik even zoeken naar een nieuw ritme, maar ik heb 't gevonden. Sort of. Dit maakte mij blij deze week...  De leuke, hartverwarmende comments van jullie lezen. Hoewel de meeste bezoekers (volgens de statistieken) geen comment achter laten, waardeer ik het des te meer voor degenen die dat wél doen. Ik vind het ontzettend leuk om te lezen en daarbij, met jouw opmerking kun je andere bezoekers ook weer tips geven of inspireren. Doen, doen, doen, dus! :-)

Leuke film kijken. Soms heb je gewoon zin in iets waarbij je je verstand op nul kan zetten en gewoon kan relaxen. De romantische komedie What's Your Number? leende zich daar perfect voor. En oh ja, het was ook een goed excuus om bijna twee uur te zwijmelen van Chris EvansAlle favorieten blogs doornemen. Kijken welke updates ik heb gemist, welke looks ik mooi vind en welke fotografie mij inspireert. Voor een rondje inspiratie, check mijn blogroll. 


 De excentrieke kunst van de Belgische René Margritte. Ik vind kunst best leuk, en dus was het uitstapje naar het René Margritte museum in Brussel erg leuk. Zijn tikje absurde surrealistische kunstwerken hebben mij ontzettend gefascineerd.

Nieuwe sites zoals Pinspire ontdekken. Lijkt belachelijk veel op Pinterest trouwens. Maar toch blijft het leuk. Ook een nieuwe ontdekking is beautybay.com!

Opruimen. Yep je leest het goed. In een zeldzame vlaag van opruimwoede netjes mijn spullen ordenen. Helaas is niet alles gelukt, zo moet ik nog steeds op zoek naar een goed schoenenrek (tips zijn welkom!) maar of het nu de kriebels zijn van de behoefte naar een voorjaarsschoonmaak of iets anders ik weet het niet. Maar het is fijn dat het nu best netjes is. Voor zolang het duurt tenminste.

 Fijn weekend alvast!
 Liefs

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...