woensdag 9 november 2011

Karl Lagerfeld Sephora Collection


Ik weet niet wat het is, maar ik word altijd ontzettend blij van de kerst/feestcollecties van de cosmeticamerken. Er wordt vaak flink uitgepakt, zowel bij de budget proof merken als de wat duurdere merken. Niet alleen een feest om aan te schaffen, maar ook ontzettend leuk als collectors item. Zo kwam ik deze bijzondere kit tegen online, door designer Karl Lagerfeld exclusief voor Sephora!

De Franse cosmeticaketen Sephora staat erom bekend vaker bijzondere samenwerkingen aan te gaan met bekende iconen. Deze keer mag Karl Lagerfeld een collectie uitbrengen, die net zo excentriek is als de man zelf. Deze collectie is niet te koop in de Verenigde Staten, maar wél in Europa en Azië. Ik ben benieuwd of dat zal betekenen dat deze collectie dan ook bij ons straks in de Sephora ligt. Zo niet, dan is een tripje met de Thalys naar Parijs natuurlijk snel gemaakt! Vite, vite!

Een bijzonder kenmerk is het silhouet van de ontwerper die in deze hele collectie terugkeert. Ik ben helemaal verliefd op deze snow globe!!! Zelf heb ik een zwak voor snow globes, ze zijn zo magisch. En dit exemplaar is absoluut onmisbaar. J'adore!


De nagellak van modehuis Chanel zijn altijd erg uniek. Grote kans dus dat oom Karl deze kunst heeft afgekeken bij zijn collega Peter Philip, de Belgische make-up artist voor Chanel. 
Der Kaiser ontworp zelf twee lakjes: classic black en feestelijk goud. Stylish!
 
Wat is een feestcollectie zonder een chic palette?In dit palette zitten vijf kleuren Karl. Voor feestelijke smokey eyes of een shimmer goudkleurige party-look. Ook de laatste trend ontbreekt niet: de blauwe oogschaduw (dé najaarskleur van 2011) is ook goed vertegenwoordigd.

Edit: De Karl Lagerfeld Limited Edition Collectie is ook te koop via Sephora.fr! Check 'm hier.

Mijn vraag aan jullie: wat vinden jullie van deze collectie? 
Love to hear your thoughts!

4 opmerkingen:

 1. Ik heb het nodig in mijn leven. Of niet. Anyways, j'adore!

  baci

  Giulia
  new post on
  http://giulesss.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het prachtig! Ik hoop dat deze collectie in Nederland uitkomt! De snowglobe en de nagellakjes ga ik zeker bekijken dan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk vormgegeven :D

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...