zaterdag 17 september 2011

Hip voor de heb: shirts van Tops Only




Shirts kan je eigenlijk nooit genoeg hebben. Leuk met een blazer of stoer met een leren broek. Ik houd van shirts! Vooral met een leuke print. Bij het zien van de nieuwe collectie van Tops Only werd ik ontzettend blij. Bij deze webshop kun je kiezen uit heel veel shirts en tops van verschillende merken voor leuke prijzen. Vandaag laat ik jullie kennismaken met m'n favorieten uit de nieuwe collectie!



Dit witte shirt met de tekst Cinderella loves Manolo, viel me als eerste op. Grappig en door de kleuren toch lekker basic. Leuk met een witte broek voor een all white look of met een mooi rokje. Shirt, €44,95.

 
Houd je meer van oud-Hollywood stijl dan is dit shirt met de afbeelding van model Rosie Huntington-Whiteley een aanrader. Dit shirt is ook verkrijgbaar in het zwart. Ik vind het oud-Hollywood stijltje zelf erg leuk. Voor 'n rock 'n roll-feel dragen met een leren broek.
Shirt, €69,95.


 Voor alle fashionista's: het Balenciaga shirt! If you can't buy them, wear them! Shirt, €44,95.


Voor de echte beautyliefhebber en rode lippen-muze: I love Red Lipstick-shirt! Natuurlijk wel afmaken met mooie rode lippen natuurlijk :-) Shirt, €44,95.
 
De volledige collectie vind je in de Tops Only webshop. Welke vinden jullie het leukst?


Dragen jullie liever shirts of tops?

Liefs,
Stay tuned,




2 opmerkingen:

  1. Ik vind vooral het shirt met de lipstick erg leuk! Maar zoals die bovenste twee tops, die vind ik dan weer heel markt-achtig lijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke t-shirts! Ik begin ze nu leuk te vinden .. terwel de herfst voor de deur staat! Ach met een vestje derbij is het net zo leuk en draagbaar voor nu. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...