vrijdag 19 augustus 2011

Leuke webshop: BK Essentials


Ben je dol op cupcakes en zeep? Dan is dit zeker wat voor jou. Deze beauties zijn niet eetbaar, helaas, want ze zien er wel lekker uit. Het zijn zeepjes in de vorm van cupcakes en andere bars.

Deze schattige zeepjes worden met liefde handgemaakt en verkocht in de webshop BK Essentials. Heerlijk om te gebruiken bij een warm bad, na een lange, drukke dag! De zeepjes hierboven zijn mijn persoonlijke favorieten: de cupcake Day Dreamer, cupcake Cherry Beauty Bar, Loofah Soap Bar Rough Rose en de cupcake Mandarin Zest.

Ze hebben niet alleen schattige cupcake zeepjes, scrubs, zeep en ook verschillende bars van heel natuurlijk tot suikerspin zoet geurend. En ook nog fijn; ze zijn budget geprijsd, je betaalt bijvoorbeeld voor een cupcake zeepje €4,95.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje in de shop.

4 opmerkingen:

  1. Kan echt geen genoeg krijgen van cupcakes (ben nu heel toevallig ook bezig met een post over cupcakes) en cupcakespulletjes! Vind die cupcake Cherry Beauty Bar iig heel cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam de webshop vandaag tegen en heb er direct wat besteld. Wát een leuke spulletjes hebben ze! Echt om je huid eens lekker te verwennen :) Kan niet wachten tot ik ze binnen krijg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Roos,

    Als dank voor je advertorial heb ik voor jou, je blog followers en andere online shoppers een leuke kortingsactie voor de toch wel dure december maand!

    Van 27 november t/m 31 december krijg je 10% korting op je aankopen met deze kortingscode: kerst2011

    Tot ziens bij www.bkessentials.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo, bestaat de shop niet meer? Krijg de melding dat de site niet gevonden kan worden.

      Verwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...