donderdag 28 juli 2011

Shoptip: TBS Body Butter Duo



Ik ben gek op The Body Shop; de make-up, de douchegels en natuurlijk de body butters! Gebruik jij bodylotion én body butter? The Body Shop heeft nu iets nieuws: een pot met én bodylotion én body butter. Handig!



Er zijn vier verschillende potten; Vanille, Sweet Pea, Floral Acai en Macadamia Nut. De Body Butter Duo's bevatten allemaal verzorgende bestanddelen zoals shea boter, soja olie, cacao, babassu, bijenwax en brazil nut. Die houden jouw huid soepel, gehydrateerd en verzorgd (en willen we dat niet allemaal?)

De bodybutter is wat dikker van textuur mede door de sheabutter en cacaobutter die superverzorgend voor je huid zijn. De bodylotion is dunner en trekt sneller in je huid. Zoals we van TBS verwachten zijn trouwens alle producten fair trade - dus de boeren krijgen een eerlijke prijs voor de producten die ze leveren.

Een superhandige pot, die zeker ook onmisbaar is voor op vakantie. Zelf gebruik ik trouwens vaak alleen body butter (omdat ik heel erg droge benen heb) bodylotion gebruik ik niet zo vaak. Ik gebruik body butter graag na het douchen en vlak voordat ik ga slapen. Ik zou zelf gaan voor de vanille-variant want ik ben dol op vanille!

De Body Butter Duo's kosten €17,95 p.s. en liggen nu in de TBS-winkels.
Niet ontzettend goedkoop dus, al heb je wel twee producten in-één. Persoonlijk vind ik het zelf een leuk idee voor als je beide gebruikt, maar aangezien ik vaak alleen body butter gebruik, zou ik dit niet snel kopen. Wel handig voor als je op vakantie gaat!

Q: Gebruiken jullie allebei? Welke geur vinden jullie lekker?

2 opmerkingen:

  1. Vind het erg handig! Leuke 'uitvinding'!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wissel ze af, maar vind voor de zomer bodylotion fijner. Dit is echt een uitkomst!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...