maandag 4 juli 2011

Beauty producten op reis

Heb jij net als ik dat je wanneer je op vakantie gaat of een weekendje weg altijd veel beauty producten meeneemt? Dat je je afvraagt of het niet te veel is? Vandaag geef ik je wat tips zodat je in plaats van een overvolle toilettas naar een toilettas 'light' kunt meenemen!





Wat kun je het beste meenemen?

  1. Vochtige tissues. Zeker voor onderweg een must-have om je even op te frissen, en ook nog hygiënisch ook. 
  2. Vochtinbrengende crème. Reizen is niet echt prima de luxe voor je huid. Wisselende temperaturen, andere weersomstandigheden, luchtvochtigheid. Noem het maar op. Help je huid dus een handje door het vochtgehalte op peil te houden. 
  3. Zonnecrème speciaal voor het gezicht. Het liefst een zo hoog mogelijke factor. Want dames: een bruin kleurtje kunnen we makkelijk faken, maar op latere leeftijd je rimpels verdoezelen kost toch heel wat meer moeite (en geld).
  4. Zonbeschermende shampoo. Helpt je haar een handje om te herstellen van het chloor, zonlicht en temperatuurverschil. In plaats van een bos stro, dus een glanzende coupe. Tips? Probeer Redken, L'Oréal Professional of Wella.
  5. Conditioner. Voor zachte lokken, die makkelijk te ontklitten zijn.
  6. Make up reinigingsdoekjes. Een echte redder in nood als je het laat hebt gemaakt in de avond en je echt geen tijd (lees: veel te moe bent) hebt om je gezicht uitgebreid te reinigen. Maar het is echt beter om met een schoon, make-up vrij gezicht in bed te duiken.
  7.  Lipbalsem of lipstain in een roze kleur. Fungeert als blush en als lipstick tegelijk.
  8. Waterproof mascara. Handig voor als je gaat zwemmen bijvoorbeeld. Tip: gebruik waterproof mascara alleen niet voor elke dag, want dat is niet zo erg goed voor je wimpers.
  9. Parfum. Waar je ook bent, waar je ook naartoe gaat, is het niet fijn om heerlijk zomers en fruitig te ruiken? Veel cosmetica merken brengen speciale zomeredities uit van hun parfums. 
  10. Vaseline of Elizabeth Arden's 8 Hour Créme. Jouw redder in nood voor droge plekjes op je ellebogen, knieën of gezicht. 
Dit moet waarschijnlijk al een stuk meer schelen in je toilettas en het is een goede basis. Ik neem nu tegenwoordig als ik op reis ga vaak oogschaduwpalettes mee zodat ik een aantal kleuren in een doosje heb.

Wat zijn jullie beauty travel tips? Hoe ga jij te werk met inpakken?

3 opmerkingen:

  1. Handige tips, ik ga eind vd maand op vakantie en zit me ook nog te bedenken wat ik allemaal mee kan/ga nemen.
    Ik heb laatst ook nog een miniversie van een serum van John Frieda gekocht die ik meeneem en heb ook nog wat andere mini's waarmee ik ook vast wel de 12 dagen door kan komen. Ook een handige tip (mini's).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alvast fijne vakantie! En bedankt voor het delen van je tip ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...