dinsdag 5 juli 2011

5 x Nail Art

Photocredit: CupCakesAndCashmere Emily
De laatste tijd zie ik de één na de andere mooie nail art creaties voorbij komen, die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben zelfs geïnspireerd geraakt en als ik straks wat meer tijd heb ga ik graag eens oefenen om zelf ook een mooie, leuke creatie te maken. Tot die tijd kunnen jullie even mee kwijlen met deze mooie nail arts.

Op het bovenste plaatje zie je de absolute nageltrend van dit moment. Glitternagels. Het is niet echt helemaal nail art, maar ik vind het wel supergaaf. Het enige wat je nodig hebt is een potje glitters en topcoat. Helaas heb ik zelf nog niet echt de zaak gevonden als het gaat om losse glitters. Je kan je gehele nagel in glitter decoreren, maar ook een halve zoals op dit plaatje. Very glamorous, isn't it?

Miauw! Deze nagels zijn beestachtig mooi. Wat een lieve katjes! Ik denk dat dit wel een creatie is voor gevorderden, want eenvoudig ziet dit er niet uit. Maar wow, wat is het cool!
Vooral die zwarte pootjes vind ik echt super schattig! Mooi ook dat de maker heeft gekozen voor witte tips, dat maakt het geheel clean en strak.


 Ha, ook weer een leuke creatie voor bezige bijtjes! Dit lijkt me niet supermoeilijk, maar ik denk dat je wel een heel vaste hand moet hebben om netjes te strepen te kunnen zetten. Of je kunt natuurlijk ook plakband gebruiken. Schattig dat er ook vleugeltjes en sprietjes op de duim zitten.

 
Zie jij wat ik zie? Wat stoer, deze sneaker-nagels! Ook leuk dat de maker voor elke vinger een verschillende kleur heeft gekozen. Ik vind dit echt een Katy Perry design, lekker opvallend, lekker gek. Nice!


Ik krijg spontaan zomerkriebels van deze vrolijke citrusnagels. Echt knap hoe mensen zo'n klein kunstwerkje zo precies op hun nagels kunnen krijgen. Ik vind geel, roze en oranje ook een leuke combi.


Welke creatie vinden jullie het leukste en waarom?

6 opmerkingen:

  1. Die laatste is ook niet zo moeilijk, dat plaatje is gewoon een fimocane! :) Heb ze laatst ook besteld via Ebay.. 100 'staafjes' voor iets van 3-4 euro!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral die glitternagels zijn gorgeous!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van de sneaker nagels... Net zo stoer!! Probeer ze nu zelf ook uit :D

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...