vrijdag 17 juni 2011

Shoplog: Inglot Cosmetics


Zoals ik eerder al schreef, ben ik naar Amsterdam gegaan om de winkel van Inglot te bezoeken. En natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis! Vandaag show ik jullie wat ik heb gekocht... Kijk mee naar de foto's en swatches!

Het was heel verleidelijk om gelijk de hele winkel leeg te kopen, maar dat laat m'n bankrekening nu eenmaal niet toe. Dus ging ik op pad met de missie; ik wil graag een palette en foundation.

Dus kocht ik de AMC, wat staat voor Advanced Make Up Component, die de MUA mij aanraadde. Ik heb de kleur MW101, met een gele ondertoon. Ik dacht eerst dat hij te donker was, en nog steeds, als ik naar de kleur in het flesje kijk. Maar ik moet zeggen, hij smelt echt in mijn huid en droogt lichter op.

De MUA vertelde me dat deze foundation op waterbasis is, en hij voelt heel lichtgewicht aan.
Hij is vrij makkelijk te blenden en smelt mooi in m'n huid. Eén laagje voor dekking is op zich genoeg, je hebt weinig nodig. Maar op mijn T-zone glijdt de foundation er na verloop van de dag af. Maar dat overkomt me helaas met vrijwel alle foundations, dus ik heb altijd poeder en blotting paper bij de hand. Maar ik kan wel merken dat het een goede foundation is. Hij maakt mijn huid namelijk heel mooi egaal, zonder dat je er veel van nodig hebt.

Er zit SPF 15 in, maar dat betekent natuurlijk niet dat je 'm kan gebruiken als zonbescherming. De foundation koste €22 voor een flesje van 30 ml. Wat goedkoper is dan MAC. Het flesje is van plastic en het handige pompje houdt het hygiënisch. Ik ben super blij met de keuze om deze foundation aan te schaffen en dit wordt zeker een keeper.

Mijn andere aankoopje is natuurlijk het Freedom Palette. Ik had al zoveel goede verhalen gehoord, dat ik er speciaal voor naar Inglot ging. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik heb gekozen voor een palette met bruin/goud tinten, omdat die nu eenmaal favoriet zijn. Als ik kleuren draag zijn het groen en paarstinten, maar verder houd ik gewoon niet zo van felle tinten.



Maar wow, ook van bruintinten heb je heel veel verschillende, mooie soorten. Ik heb gekozen voor één matbruine tint, een shimmer bruin/paarse tint, een shimmer bruin/donkergroen tint en één lichte goudkleurige tint. En wat ben ik er blij mee!!! Zoals ik al eerder schreef, kun je zelf je palette samenstellen in verschillende prijscategorieën. Dit palette van 4 oogschaduws kostte €26 en dan is het inclusief het palette.

Check de swatches:


Mooie kleuren he? En ook de pigmentatie is goed. Ik had voor deze swatches namelijk maar een klein veegje gebruikt, omdat ik het palette niet wilde aantasten, haha. Ik ga zeker snel eens terug voor een eyeliner, daar hebben ze ook echt honderd tinten van, en die kost €11. Best budget dus. Alles zit trouwens vast met magneetjes, dus je de deksel er voorzichtig af schuiven en goed opletten dat je niet per ongeluk je oogschaduw mee schraapt.


Dit zijn uiteindelijk mijn koopjes voor nu, ik was rond de €48 kwijt.

Wat vinden jullie van het Freedom Systeem? Gaan jullie zelf ook shoppen @ Inglot?

4 opmerkingen:

  1. Mooie aankopen! Zie echt veel mooie producten van Inglot voorbij komen, alleen maar eigenlijk haha. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Freedom System vind ik heel gaaf. Ben nog steeds niet naar Inglot geweest (portemonnee bescherming). Jij gaat zaterdag ook naar Meet the blogger he? C ya there ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Nathalie, Yup ik ga ook naar MTB zaterdag! Ha, dan moeten we zeker even meeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie tinten heb je uitgekozen voor je Freedom Palette!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...