vrijdag 17 juni 2011

Inglot Cosmetics in Amsterdam


Gisteren heb ik een bezoekje gebracht aan de nieuwste cosmetica aanwinst in Nederland. Inglot Cosmetics! Ik had al eerder op beautyblogs gelezen over dit merk voordat bekend was dat het zich ook in ons land zou vestigen. Het is van origine een Pools cosmetica merk wat een beetje doet denken aan MAC. Lees verder waarom jij ook een bezoekje zou moeten brengen en kijk mee naar de foto's!



Bron foto´s: examiner.com / beautybybenz.com

Hier even een paar sfeerplaatjes van Inglot. Dit is trouwens niet de Amsterdamse locatie die je hier ziet want yours truly was vergeten d'r camera mee te nemen. Dom, I know. Hoe dan ook, het concept is natuurlijk hetzelfde. De winkel is ruim opgezet met overal stellages met fijne goodies. En oh my, wat een mooie kleuren! Inglot heeft inmiddels wereldwijd 240 winkels, waarvan eentje nu dus in de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam, vlak bij de P.C. Hooftstraat. Tijdens m´n bezoek werd ik bij gestaan door de heel aardige Make Up Artist Saray, die me hielp met uitkiezen van producten en me alles kon vertellen over Inglot.

Inglot is niet echt een budgetmerk, maar de prijzen liggen wel lager dan bij MAC. Van wat ik hier en daar heb geswatchd en gezien heb op internet, is de kwaliteit wel vergelijkbaar met MAC en Make Up Store. Net als MUS heeft Inglot echt bijzondere oogschaduw kleuren, tinten die je gewoon normaal gesproken niet zo snel tegenkomt. Dat maakt het natuurlijk al heel leuk om daar te shoppen, maar over oogschaduw gesproken, ze hebben een heel leuk systeem bedacht! Je kunt je eigen palette samenstellen! Dit heet het Freedom System, waarbij je zelf oogschaduws, blushes, concealers en liptinten kan samenstellen en combineren.

Je kunt zelf kiezen hoeveel oogschaduws je samen wilt stellen, waarmee je dus ook zelf de prijs bepaalt. Het zijn losse oogschaduws die worden geklikt op een magneetbordje. Ben je klaar met uitzoeken dan worden de oogschaduws vastgeklikt en er komt een mooie transparante beschermhoes met logo overheen.

Maar dat is niet alles. Inglot verkoopt alles wat je als beautyliefhebber maar zou wensen. Van nagellak tot blottingpaper, van foundation tot kwasten. De MUA's helpen je graag dingen uit te zoeken en je aankopen worden verpakt in leuke kleine schattige tasjes.
 
Maar voor wie nu aan de andere kant van het land woont, maar goed nieuws, volgens verschillende bronnen gaat er een Nederlandse Inglot webshop komen. Het wachten is echter nog op een officieel persbericht, maar zodra ik meer details heb, weten jullie het als eerste! 
 

Ik kan een bezoekje aan Inglot echt aanraden, ik was echt blown away door alle producten en kleuren. En ik ga zeker binnenkort terug voor meer!

Wil je meer weten over Inglot? Bezoek dan ook even hun website.

Kenden jullie Inglot Cosmetics al? Wat staat er nog op jullie beauty wishlist?

3 opmerkingen:

  1. Ben vooral benieuwd naar de mooie oogschaduws. Heb je nog iets gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yup! Ik ben nu de shoplog aan het maken. Die komt later vandaag online, met veel foto's en informatie. Stay tuned, X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit :D er staan nog steeds een aantal lakjes van inglot op m'n wishlist ^^

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...