dinsdag 17 mei 2011

Random shapshots


Ik vind het leuk om foto's te nemen. Ik neem daarom mijn Canon IXUS overal mee naartoe. Deze keer heb ik wat snapshots gemaakt van mijn nieuwe aankopen of dingen waar ik heel trots op blij mee ben. Kijk je mee?



Deze heel mooie bos rozen kreeg ik cadeau van mijn moeder. Ik ben er heel blij mee, en ik verzorg ze extra goed ondanks dat ik het talent heb, dat onder mijn supervisie altijd ALLE planten doodgaan. Ze staan op mijn accessoire kastje naast mijn sieradendoosje.


Deze ingelijste gesigneerde foto hangt al jaren in mijn slaapkamer. Het is van afkomstig van een Amerikaanse soapacteur. Ook al kijk ik de serie nu allang niet meer, ik vind het een mooie foto en knappe man, en het staat mooi in mijn kamer.

Dit is een jurk die ik bewaar voor mijn grote familiefeestje volgende week. Ik heb er ontzettend veel zin in, al hoop ik echt dat het weer beter wordt. Vanaf het moment dat ik deze jurk zag was ik verkocht. Hij is een beetje gebroken wit/crèmekleurig en heeft prachtige details erop gestikt.



Ik kan alleen maar niet bedenken welke schoenen ik erbij zou moeten dragen. Ik heb geen enkel paar in die kleur. Suggesties, anyone? Of misschien toch deze?



Fijne dag vandaag!

6 opmerkingen:

  1. Leuke foto's!!
    Kijk je ATWT niet meer :o
    Wat schandalig zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, ik ben op een gegeven moment de draad kwijtgeraakt en het kwam een beetje op een ongunstig tijdstip. Maar soms zap ik er wel eens langs 's nachts als ik niet kan slapen haha. Helaas is deze "Mike' geloof ik vervangen door een andere...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mike! Grappig, hoe kom je aan die foto? Vond hem vroeger wel cute, hij zat laatst nog in 'n paar afleveringen van ATWT (de farewell-tour is begonnen geloof ik, sucks)...
    Heb je misschien nog pumps of andere elegante schoentjes in 'n bruine tint voor bij je mooie jurk?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Kelly, Geloof het of niet; ik heb me ooit een keer aangemeld voor de newsletter van ATWT, waarbij je ook je adres moest toesturen. Nooit gedacht dat ik vervolgens een envelop uit amerika met deze foto zou krijgen. Shocker! Maar destijds vond ik het super leuk.

    Ik ga morgen kijken bij Supertrash voor die crémekleurige pumps uit mijn wishlist. *nu maar hopen dat ze niet vloeken met 't jurkje* fingers crossed*

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te zien die random snapshots :D

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...