dinsdag 5 april 2011

New In: Zara High Heels




Ik heb een fijne nieuwe aanvulling op mijn schoenencollecties. Meet deze prachtige Zara high heels. Komen ze je bekend voor? Dat zou zo maar kunnen, want fashionbloggers Chiara Ferragni van The BlondeSalad en Sabrina van AfterDRK liepen er al mee weg. En vanaf het moment dat ik ze spotte dacht ik: wat een mooie schoenen, als die passen zijn ze van mij!



Hoewel vooral pumps met ronde neuzen nu de trend zijn, zien we ook nog steeds veel punt schoentjes. Ik vermoed dat we volgend seizoen dan ook weer veel richting hakken met een puntneus gaan.

Ik heb ze gepast met jeans en met een rok en het staat allebei erg leuk. Ik vind pumps met een spitse neus op de één of andere manier vaak wat chiquer staan.

Het is jammer dat ze niet in meer kleuren verkrijgbaar zijn zoals groen, nude of rood. Het mooie aan deze pump is het design: de voorvoet is gedeeltelijk open waardoor je voeten smaller lijken. Ook de hak is slank en elegant.

Ook op zoek naar pumps met een spitse neus? Let er dan goed op dat ze klein vallen! Dat is vrij logisch, omdat er natuurlijk op de voorvoet minder ruimte is. Vaak zul je dus een maatje groter mee naar huis nemen dan je eigenlijk hebt.

Wat vinden jullie van deze hakken?




5 opmerkingen:

  1. Wauw, ze zien er erg mooi uit!
    Ik zou er alleen zelf nooit op kunnen lopen, maar ik denk dat ze heel mooi staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, black beauties indeed :D Veel plezier ermee :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ze nu ook op een blog in het wit gespot! Inderdaad, echt ontzettend veel bloggers hebben ze, maar ze zien er ook erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @TheFashionBuilding/DIY In het wit? Wow, dat lijkt me ook gaaf! Dan ga ik die ook maar eens opsporen. Thnx voor je comment!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...