zaterdag 16 april 2011

Manicure


Eén van de dingen die ik fijn vindt om te doen tijdens een chill-momentje is mijn nagels verzorgen. Iedereen heeft zo zijn eigen manier om dat te doen. En vandaag laat ik je zien welke producten ik gebruik en hoe!
Elke zondagavond kijk ik graag tv en dan met name Net 5's Vakantieliefdes (Ik ben nu eenmaal een sucker for romance). En dan vind ik niets fijner om dan even lekker relaxt de tijd te nemen om mijn handen te verzorgen. Daarom heb ik een standaard uitrusting die daarbij goed van pas komt!


Waar kijk je naar? v.l.n.r. :
twee OPI Avoplex producten: een cuticle oil en een exfoliating cuticle treatment. Daarnaast mijn favoriete (budgetproof) handcréme van HEMA. Soms gebruik ik trouwens ook KOH. Scholl's blanke lak en een simpele nagelvijl van de DA. Wat ik overigens vergeten ben op de foto te zetten is een multitask blokje voor je nagels van The Body Shop. Hiermee kun je vijlen, polijsten en je nagels glanzend maken. Ideaal!


Zoals je kunt zien gebruik ik echt van allerlei soorten producten, zowel budget als wat duurder. De blanke lak van Scholl is trouwens heel grappig, want hij heeft een soort paarse gloed erin die je nagels meer roze maken. De handcréme van HEMA neem ik trouwens overal mee naartoe, vooral als ik moet werken, want dan krijg ik snel droge handen.

Ik begin trouwens met het polijsten van mijn nagels met het The Body Shop multitask blokje (geen idee hoe dat ding eigenlijk precies heet). Daarna wrijf ik mijn handen in met handcrème en laat ik dat goed drogen voordat ik verder ga. Vervolgens ga ik te werk met de cuticle oil en de exfoliating cuticle treatment. De handproducten van OPI vind ik trouwens erg fijn. Bovendien ruiken ze ook heel erg lekker! En tot slot vijl ik mijn nagels even bij en lak ik ze met een blanke lak. De blanke lak is trouwens optioneel: soms doe ik het niet omdat het gezonder is voor mijn nagels om even niets op te hebben.

Hebben jullie ook een manicure ritueel? Zo ja, wat voor producten gebruik je en wanneer + hoe vaak doe je het?

3 opmerkingen:

  1. Ik doe dat eigenlijk nooit, zou ik toch eens moeten doen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De producten die je gebruikt lijken mij best wel fijn :) Ikzelf gebruik o.a. producten zoals de Lemony Flutter van Lush voor mijn nagelriemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De producten die je gebruikt klinken erg fijn! Toch moet ik zelf bekennen dat ik vaak andere producten gebruik. Heb geen vast ritueel hoewel vaseline crèmes er best vaak in terug komen (A)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...