woensdag 6 april 2011

FOTD: Green and Brown Smokey Eyes


Vanavond ga ik naar de film The Black Swan, waar actrice Nathalie Portman een Oscar voor won. I know, ik ben waarschijnlijk één van de laatsten die 'm nog niet gezien heeft. Maar ik ben razend benieuwd! Daarom besloot ik om eens een mooie 'night-out' look te maken. Smokey eyes met opvallende kleuren. Dus vandaag een smokey eye met groen en bruin!
Voor deze look gebruik ik één van mijn nieuwe oogschaduws, die ik echt al een tijdje wilde gebruiken maar waarvoor ik niet zeker wist waar ik het mee wilde combineren. Het is een heel mooie donkergroene kleur van Sephora, genaamd Mysterious Forest nr. 46. Er zit heel veel gouden, blauwe en groene shimmer in. Ik heb 'm aangebracht in mijn outer-V, arcadeboog (crease) en een lijntje onder mijn oog.Om het niet te heftig te maken, heb ik gekozen voor een matte lichtere kleur in mijn binnenste ooghoek en bewegend ooglid. Deze mooie, zachte bruine kleur is afkomstig van Bourjois Pastel Lumiere in Marron Glacé 54.

De kleur is een beetje moeilijk te onderscheiden op de foto, het lijkt namelijk grijs maar het is toch echt donkergroen. Hieronder een foto waarop het misschien ietsje duidelijker te zien is.

 
Ik heb het geheel afgemaakt met een donkerbruine eyeliner van Etos. Het is een budget eyeliner maar ik ben er zeer tevreden over! Mascara: Maybelline Define A Lash. Lipstick: Chanel Java.

Hebben jullie The Black Swan al gezien? Wat vonden jullie ervan?Hoe maken jullie meestal een smokey eye?

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...