maandag 7 maart 2011

Mijn Beauty Muzes


Een van de eerste dingen waar ik op let als ik een celeb op de rode loper, tijdens een interview op tv of in de magazines zie is de make-up. Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe iemand is opgemaakt. Het ziet er vaak prachtig uit maar soms kunnen ook celebs de plank behoorlijk misslaan en dat is best grappig. Ik vroeg me af of jullie 'beauty muzes' hadden, dus bekende vrouwen die jullie als voorbeeld zien als het op make-up en beauty aankomt. Ik deel vandaag met jullie mijn muzes!



Mijn ultieme beauty muze is Katy Perry. Van haar glanzende lokken tot haar nail-art. Het leuke aan Katy vind ik dat ze écht een eigen signature look heeft! Ze heeft een beetje een jaren '50 look maar met een moderne, speelse Katy-twist. Deze dame is niet bang voor felle kleuren. Maar ook met een mooie zwarte eyeliner en nepwimpers is ze een plaatje. En met haar nagellaklijn bij OPI en haar geurtje kunnen we nu allemaal thuis een dosis 'Katy' krijgen. I love!


Penelope Cruz

Deze vrouw is de ultieme klassieke schoonheid. Met haar mooie bambi-ogen is geen enkele man meer veilig voor haar. En daarom weet ze qua make-up haar mooie sprekende ogen altijd te benadrukken. Logisch dus dat L'Oréal Paris deze Spaanse schone wist te strikken voor een beautycontract. De échte Penelope-look? Veel zwarte eyeliner en mascara, en met voorkeur nude of roze lippen. Bella!


Dianna Agron

Deze actrice heeft eigenlijk geen make-up nodig, zo mooi is ze al van zichzelf. Maar als ze dan toch wel wat op doet ziet ze er meteen nóg meer stunning uit! Hulde aan Dianna met haar soft, neutral looks. Onlangs signaleerde ik haar al met knalrode lippen op de cover van de Amerikaanse ELLE. Een look die ze ook heel erg goed kan hebben.

Wie zijn jouw beauty muzes? Aan wie nemen jullie een voorbeeld? Ik ben benieuwd!



2 opmerkingen:

  1. Penelope is idd zo linda (Spaans voor mooi) en vind haar accent echt geweldig! Heb niet echt 'n muze, maar let op tv altijd wel op de make up, voornamelijk de ooglooks. Vond bv de make up van Anne Hathaway in The Devil Wears Prada erg mooi! Heel simpel: geen/weinig oogschaduw (btje shapen met neutrale kleuren denk ik), eyeliner, mascara, nude of mooie klassiek rode lippen en 'n egale huid natuurlijk (lijkt me nog 't lastigst): prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! :)

    Katy Perry heeft inderdaad altijd leuke make-up en nagels :)

    Verder vind ik Taylor Swift, Leighton Meester en Avril ook geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...