woensdag 16 februari 2011

Wishlist: Spring Pieces


Het voorjaar staat voor de deur. Ik word er helemaal vrolijk van! Na de grijze, grauwe winter zien we op de catwalk frisse en felle kleuren tevoorschijn komen. De kleurtrends voor komend najaar? Koraalroze, felblauw, geel, paars, fuchsia, groen en turkoise. I love! Wat staat er op mijn wishlist?

Allereerst ben ik helemaal verliefd broeken van Zara (verkrijgbaar in vier kleuren: oranje, blauw, groen en roze). Ik wil het liefst deze broek in het groen. Ik combineer 'm dan met mijn camel leren jasje en high heels! Zara - € 39,95

Ken jij Lipsy London al? Dit hippe Engelse merk is o.a. favoriet bij presentatrice Sylvie van der Vaart. Het merk maakt catwalkwaardige jurkjes, ontzettend leuk voor een feestje of gewoon mooi om te dragen als je een date hebt. Ik kon haast niet kiezen want er zijn zoveel mooie jurkjes! Dit koraalroze/oranje trok mijn aandacht! Jurkje, €99,95 verkrijgbaar via DressesOnly!

Ik houd heel erg van pumps en dan al helemaal met een bijzonder kleurtje. Deze suede turkoise pumps van Asos moet ik gewoon hebben! Maar ze zijn pas verkrijgbaar in maart... Pumps, €85

Ik ben dol op de Marc Jacobs Daisy geur! En ik heb vernomen dat er medio maart een prachtig sieraad uitkomt met het geurtje. In navolging van de Lola Ring, komt Marc Jacobs nu met de Daisy Ring, een sieraad met parfum. Hebben, hebben, hebben! Daisy Ring, €42 verkrijgbaar in maart bij de Bijenkorf.

Net als vele andere meiden, ben ik echt een tassenmeisje. Ik heb aardig wat tassen. Meest favoriete tas is toch wel de clutch. Hij is klein, je kan 'm overal mee naartoe nemen en hij maakt je outfit compleet. Deze clutch van Asos doet me denken aan de zomer! Clutch, €55 Asos.

 Wat staat er op jouw verlanglijstje?




 

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...