donderdag 17 februari 2011

W.I.C. Favorite Six!Ken jij de lakjes van W.I.C. van Herôme al? W.I.C. staat voor World Inspired Colours en deze exclusieve nagellaklijn van Herôme bevat 80 fijne kleurtjes. De flesjes zijn klein en lief geprijsd: per potje betaal je €7,50. W.I.C. laat zich inspireren door allerlei culturen, landen en steden en heeft inmiddels aardig wat fans opgebouwd. En die hebben zes favoriete kleuren gekozen uit de collectie! Benieuwd wie er op nummer één staat?

De zes favorieten nagellakjes zijn nu omgedoopt tot de W.I.C. Favorite Six! Welke scoren het beste?

1. W.I.C. Brussel - 
De stad Brussel is het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en een heerlijke winkelstad. Tevens heeft Brussel een aantal lekkernijen zoals talloze soorten bieren, Brusselse Wafels en de bekende pralines (bonbons) van onder andere Leonidas en Godiva. Bijna iedere vrouw is gek op de pralines en daarom heeft W.I.C. Brussel een lichte taupe kleur want net als pralines, is W.I.C. Brussel niet te weerstaan.


 
2. W.I.C. Johannesburg -
Dit lakje is één van mijn persoonlijke favorieten! Bekijk hier de review die ik er over schreef... Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika en het hart van de Zuid-Afrikaanse economie. Het zakenleven vindt er volop plaats en er zijn velen grote bedrijven gevestigd. Johannesburg ligt in het binnenland van Zuid-Afrika, in een droge omgeving. W.I.C. Johannesburg is de taupe kleur die perfect past bij de omgeving van Johannesburg.  
  

 

3. W.I.C. Rome -
Dit lijkt me ook een super mooi lakje. Felroze, helemaal mijn type. Niet gek dus dat dit lakje op de derde plaats komt. Alle wegen leiden naar Rome en deze stad mocht niet ontbreken in de W.I.C. Collectie. Als oude hoofdstad en centrum van de Rooms-katholieke Kerk is Rome rijk aan bezienswaardigheden. Het klimaat van Rome is zeer aangenaam en in de zomer lopen de temperaturen hoog op. De stad is levendig en ademt sfeer, oudheid en cultuur uit. Daarom is W.I.C. Rome een opvallende levendige roze kleur die zorgt voor stralend opvallende gelakte nagels.

 
4. W.I.C. Amsterdam -
Omdat rood in de Nederlandse vlag voorkomt, omdat rood staat voor passie, fel, opvallend en altijd één van de meest gebruikte nagellakken door vrouwen is, heeft W.I.C. de kleur rood aan Amsterdam gegeven. De hoofdstad van het land waar W.I.C. haar thuis kent. 

5. W.I.C. New Delhi -
Turkoise is hot! New Delhi is aangelegd door de Britten en daardoor kent de stad een Brits-koloniaal uiterlijk in tegenstelling tot het grotere en oudere Delhi. New Delhi heeft grote parken en moderne gebouwen. W.I.C. New Delhi kreeg een frisse, moderne kleur wat perfect past bij een stad met veel natuur en groen.


 
6. W.I.C. Kuala Lumpur -
De stad Kuala Lumpur is hoofdstad van Maleisië en kenmerkt zich door een grote diversiteit aan stedelijke bebouwing; van oude koloniale bebouwing, Chinatown en Little India tot de moderne en vooral hoge gebouwen die sinds de jaren negentig van de twintigste eeuw de skyline bepalen. Veel hoogbouw is van beton en steen en daardoor heeft W.I.C. Kuala Lumpur een intense grijze kleur gegeven met een kleine ‘shimmer’ erin. Grijs voor de gebouwen en een ‘shimmer’ voor het moderne karakter en alle bezienswaardigheden en entertainment die de stad te bieden heeft. 

Welk lakje is bij jou favoriet? 


2 opmerkingen:

  1. xHeeei,
    'k Vind Die Mint\Terqiouse, Erg Mooi!.
    xNailfreek!'<33!.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...