maandag 14 februari 2011

WIN: Bollywood Turkoise oorbellen van Pearl by Simone!

Weet je nog dat ik een tijdje terug schreef over dat mooie sieradenmerk Pearl by Simone wat ik onlangs ontdekte? Zo leuk, ik mag nu een paar Turkoise Bollywood oorbellen van het merk weggeven. Wil jij die lucky bastard zijn die deze mooie prijs gaat winnen? Lees dan snel wat je moet doen! Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.



De sieraden van Pearl by Simone zijn mooi, fashionable en stralen één en al glamour uit. En daarom is het ontzettend leuk dat ik deze prachtige turkoise oorbellen mag weggeven. Echte eyecatchers. Felle kleuren zijn dit voorjaar dé trend (het heet namelijk: colorblocking) en daarin mogen je accessoires natuurlijk niet ontbreken. Wat moet je doen om deze opvallende oorbellen te winnen? Here it goes:

1. Wordt lid van mijn Bloglovin'
2. Wordt lid van de twitteraccount @PEARLbySIMONE
3. Laat in de comments hieronder achter waarom jij deze prijs zou moeten winnen. Vergeet niet je emailadres te vermelden!

De winactie loopt vanaf 14 februari t/m 21 februari. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar ontvangt per mail persoonlijk bericht.
Succes allemaal!

Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer deelnemen!

8 opmerkingen:

  1. Mooie oorbellen, wauw. Ik volg je al een lange tijd via GFC onder de naam Lisa en ook via Bloglovin'. Ik wil graag deze oorbellen omdat ik altijd al de kleur Turkoise mooi vond en ik hou wel van dat soort oorbellen die een beetje een Victorianse stijl hebben en ook wat groot zijn.

    Leuk winactie! Mijn mailadres is liesewiesje@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke winactie!
    Ik ben een nieuwe volger! Ik kwam je winactie tegen op twitter en ik vind je blog echt super leuk! Ik ben je meteen gaan volgen via GFC; Kelly.

    Ik hou gewoon onwijs van oorbellen. Ik heb vandaag zelfs een rekje aangeschaft waarin al mijn oorbellen kunnen hangen. Deze passen precies tussen mijn collectie. Ik vind turquoise namelijk echt fantastisch. Ik vind de oorbellen lekker apart en ik houd van aparte sieraden!

    Ik heb je winactie getwitterd!
    http://twitter.com/#!/Kellss88/status/37126691230851072
    en ik ben Pearlbysimone gaan volgen. Wat een super gave oorbellen heeft het merk zeg!

    Mijn emailadres: Kelly.ooms@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk, ik volg je via bloglovin! Ik volg je via GFC als jessicadamen

    Waarom ik deze oorbellen wil winnen? Heel simpel, omdat ze gewoon echt zoooooooooo mooi zijn! Ik hou van grote oorbellen, ik heb lang blond haar, dus kleine oorbellen zie je niet eens, meestal draag ik grote ringen, maar dit vind ik ook ontzettend leuk, vooral als het in zo'n leuke turqoise kleur is!
    Email: jessicadamen@home.nl

    Liefs Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
  4. http://twitter.com/#!/xNadiaBbii/status/37566633048408064

    mijn tweet & volgde je al op bloglovin :)
    allereerst is mijn favoriete kleur Turquoise,
    daarbij is het model echt prachtig!
    ik denk dat ik ze nooit meer zou willen uitdoen ♥

    ik hoop dat het lot me eens goed gezind is,
    want valentijn was niet veel soeps als single,
    die dag was ik best depri eigenlijk...
    maar ach hopelijk kan jij me blij maken?

    doe in ieder geval zo verder!

    x een beautyblogger in spé

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk blog heb je, ik ben je nieuwe follower!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke reacties al! Vergeet alleen niet te vermelden waarom je deze prijs wilt winnen en je emailadres! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke winactie!! Ik ben eerlijk gezegd net je blog tegengekomen, maar heb me aangemeld voor Bloglovin' dus ik ga je blog ook volgen! :) (l-w-r-a@hotmail.com)
    Het ziet er iig op het eerste gezicht mooi uit, wat ben jij trouwens een prachtig meisje! (Oke, niet om te slijmen hoor, maar gewoon) :)
    Waarom ik de oorbellen zou willen winnen? Ze zijn gewoon prachtig, groot en opvallend maar heel stylisch. Daarbij is Turquoise mijn lievelingskleur, ook de kleur van mijn geboortemaand. :) Ik heb nog geen oorbellen in deze kleur, stom eigenlijk :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, wat een mooie oorbellen! Ik zou ze graag willen winnen, omdat ik me dan echt zomers en exotisch kan voelen: om de een of andere reden associeer ik turqouise altijd met exotische prinsessen en indianen stammen en mysterieuze volkeren. Turquoise is niet meteen mijn lievelingskleur - behalve een sjaal heb ik niets in deze kleur - maar ik vind het wel altijd heel mooi, zeker in combinatie met goud/brons-tinten.

    Ik volg je op Twitter (ik ben @flutterby271) en op Bloglovin'. Mijn e-mail adres is flutterby271@hotmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...