dinsdag 1 februari 2011

Letters To Juliet op dvd!


I'm a sucker for romance.
Houd jij ook van een goede zwijmelfilm? Dan wordt het tijd dat je Letters to Juliet in je dvdspeler gooit. Dit romantische verhaal speelt zich af in het prachtige Italiaanse Toscaanse landschap. De hoofdrol wordt vertolkt door rising star Amanda Seyfried (die je ook kent van Mamma Mia en Dear John).

Het verhaal
Wanneer Sophia (Amanda Seyfried) samen met haar vriend Victor (Gael García Bernal) vertrekt naar het Italiaanse Verona voor een romantische vakantie, lijkt alles erop dat ze een heerlijke trip tegemoet gaan. Helemaal omdat Verona de stad der liefde is, waar het beroemde balkon waar Romeo zijn liefde aan Julia verklaarde, is gevestigd. Sophia komt in contact met een groepje vrijwilligsters die de brieven, die elke dag door duizenden jonge vrouwen worden opgehangen, zorgvuldig verzamelen en beantwoorden. Dan vindt Sophia een wel heel bijzondere brief die verborgen ligt tussen de stenen van de muur. De brief is 50 jaar geleden geschreven door Claire (Vanessa Redgrave) die in haar jeugd verliefd werd op een Italiaanse jongen maar haar liefde werd overschaduwd door angst en onzekerheid.


Sophia schrijft Claire terug, en die raakt zo geïnspireerd door haar brief, dat ze samen met haar kleinzoon Charlie (Charlie Wyman) terugkeert naar Verona om haar liefde terug te vinden. Geïntrigeerd als ze is, nodigt Sophia zichzelf uit om mee te gaan in Claire's zoektocht. Terwijl haar vriend zich vermaakt met wijproeverijen en restaurants, staat Sophia zelf voor de keuze: volgt ze haar hart of zal ze net als Claire voor altijd zich moeten afvragen?

Letters to Juliet is nu te koop in de winkel! Heb jij 'm al gezien?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...