zondag 9 januari 2011

Leuke webshop: Poehaha Sieraden + kortingscode!


Meet Joyce en Inge! Twee zusjes die al meer dan tien jaar sieraden maken. Geïnspireerd door sieraden van celebs en fashion magazines zijn we begonnen met het maken van sieraden van mooie materialen als halfedelsteen en Swarovski Elements. Samen zetten ze het superleuke sieradenmerk Poehaha  sieraden op. Kijk snel verder voor de sieraden en de exclusieve kortingscode!


Ik leerde dit sieradenmerk kennen doordat Joyce me begon te volgen via Twitter. Nieuwsgierig als ik ben besloot ik even een kijkje te gaan nemen en ik was onder de indruk van de sieraden die deze meiden maken. Poehaha sieraden zijn voor vrouwen die van een portie glamour houden. Het mooie aan de sieraden vind ik en wat mij gelijk opviel is dat de meiden de sieraden vervaardigen met Swarovski-kristal. Want zoals zij zeggen; niets glimt mooier dan dit Oosterijkse geslepen kristal. En daar ben ik het helemaal mee eens.

Wat kunnen we verwachten voor de voorjaarscollectie? Sieraden in wit, goud/camel en zalmroze en op veler verzoek zullen er ook meer zilverkleurige sieraden worden gemaakt. En ook shimmer/glanzende oorknoppen zullen onderdeel worden van de voorjaarscollectie van Poehaha.

Na een kijkje op de site kon ik het natuurlijk niet laten om weg te gaan zonder iets te bestellen. Ik had geluk: want Joyce had net een set nieuwe NYE-oorbellen met prachtige druppelvormige stenen in het assortiment. Kijk hieronder naar het resultaat. Ik ben helemaal verliefd op ze!

Ben je ook enthousiast geworden? Neem dan eens een kijkje in de webshop.
Speciaal voor de bezoekers van Influence heeft Poehaha Sieraden een speciale kortingscode. Vul nu 'influence' in (zonder aanhalingstekens) bij je eerstvolgende bestelling en ontvang 10% korting!
De kortingscode is geldig tot 1 februari!

Don't forget to become follower so you can join the giveaways that are coming soon!

Follow Influence

3 opmerkingen:

  1. Ah, die armbandjes zijn echt leuk, mooie sieraden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke sieraden!
    doet me ideeën op voor mijn eigen webshop! (www.mijnwebwinkel.nl/winkel/webshopfloortje)

    xoxo,
    http://floortjeloves.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De manier waarop u uw gedachten uit te drukken inspireert me veel ..

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...