maandag 7 februari 2011

EOTD: Groen is hot!


Herinner je de shoplog van mij van twee weken terug? Toen ben ik langs Make Up Store in de Heiligweg @ Amsterdam geweest en heb ik twee lovely oogschaduws meegenomen. Vandaag demonstreer ik een look met deze prachtige khaki groene kleur.

We zagen het al op de catwalk voorbij komen bij de AIFW (Amsterdam International Fashion Week) groen is hot! Niet alleen qua kleding maar ook zeker qua make up. En dat komt goed uit voor mij want ik ben dol op groene oogschaduw. Het is naast bruin- en paarstinten één van de kleuren die ik het meeste gebruik.





Ik ben ontzettend blij met de oogschaduw van Make Up Store. Er zit onwijs veel pigment in en de kleuren (zoals ik meerdere heb gezien in de winkel) zijn ontzettend uniek qua kleursamenstelling. Het enige wat me wel een beetje tegenvalt is de fall out na het verloop van de dag. Het valt me op dat ondanks dat ik netjes oogschaduwbasis gebruik, de kleur wel een beetje vervaagt na het einde van de dag. Wel jammer, want daardoor ben je wel genoodzaakt halverwege de dag even te moeten bijwerken.




Wat heb ik gebruikt?

Eyes

Sephora Eye Primer
Make Up Store Khaki Green (bewegend ooglid + crease)
Sephora Pallette bruin (crease)
MNY potlood (groen)
Maybelline Define A Lash Mascara
MAC Enbronze Eye liner (glitter brown)

Face
MAC Foundation
Lancaster highlighter
Chanel bronzing powder
Bourjois blush

Lips
MAC Dazzleglass CherryBlossom



Wat vind jij van deze look?



2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...