zaterdag 13 november 2010

Leuke webshop: Brigette's Boutique


Vandaag kwam ik na een beetje surfen op het web, de meest fantastische webshop ooit tegen! Misschien dat jij 'm al kent (ik dus niet) maar voor wie 'm net als ik nog niet kent, is dit echt een aanrader. Deze Amerikaanse webshop heet Brigette's Boutique en er zijn heel veel (professionele) make-up merken te koop voor een heel goede prijs!
Ik ben betoverd door deze webshop. Bij toeval kwam ik hier terecht. Er zijn heel veel dingen wat ik echt leuk aan deze shop vind, maar laat ik de drie belangrijkste noemen: 1) Er is een heel groot assortiment. Van budget (Max Factor, Bourjois) tot professional (Bobbi Brown, MAC, Laura Mercier). 2) Betalen is super makkelijk via PayPal. 3) De prijzen zijn super laag!

Ik kon het niet laten weg te gaan zonder iets te bestellen (had toch nog een rest tegoed op m'n PayPal rekening staan, dus het kwam mooi uit) en ik heb twee MAC producten besteld!
Image: Brigitte's Boutique. All rights reserved.
Image: Brigitte's Boutique. All rights reserved.
Ik heb de MAC Dazzleglass lipgloss in Local Colour (roze) en de MAC Glitter Eyeliner Enbronze (bruin) besteld. De verzendkosten waren slechts $3,25 en het totale bedrag was $28 (ongeveer €21). Harstikke goedkoop dus als je nagaat dat de MAC Dazzleglass Bare Necessity die ik in de winkel kocht al €21 was. En nu heb ik er dus nog een glitter eyeliner bij kunnen kopen!

Ik kan niet wachten totdat ik ze in huis heb! Word jij ook net zo enthousiast als ik? Find out @ www.brigittesboutique.com - Dit wordt zeker weten mijn vaste adresje voor duurdere make-up!

Stay tuned!

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...