dinsdag 12 oktober 2010

Trend: Lingerie meets fashion

Photocredit: TeenVogue - Ashley Green.

Eén van mijn favoriete modetrends dit najaar is de lingerie-trend. Hoezo lingerie-trend? Lingerie kan toch altijd? Ja, dat klopt. Maar bij deze trend combineer je lingerie zichtbaar met je dagelijkse kleding. I'm loving it! Hoe combineer je 'm? En waar draag je wat bij?

De voorwaarde om lingerie te combineren bij je kleding, is dat het er mooi en chic moet uitzien. Niemand wil alleen een glimp van een witte, vormloze beha zien. Lingerie moet iets extra's toevoegen aan je outfit. Dit najaar zien we heel veel kant. En dat komt goed uit, want in veel lingerie zit kant verwerkt.

Picturecredit: ASOS.com
Body
Heel mooi om te combineren met een hoge kokerrok. Een mooie body kun je moeiteloos dragen als top. Ook heel mooi: Combineer zo'n body met een witte blouse. Laat 'm subtiel open zodat je een glimp van het mooie motief opvangt.

Photocredit: ASOS.com
Korset
Een korset is een heel mooi lingerie-item om je lichaam silhouet en shape mee te geven. Maar...je moet er wel van houden. Het zit nu eenmaal niet zo heel comfortabel omdat je letterlijk zit ingesnoerd. Omdat een korset vaak bloot is, kun je het beste kiezen voor een lange, soepelvallende broek of een maxi-skirt.

Photocredit: ASOS.com


Underdress
Er zitten een paar voordelen aan dit (onder)jurkje. Hij is van stretchstof, hij maakt je lichaam gestroomlijnd en hij is multifunctioneel. Ideaal om dit als top te dragen met een rok over het jurkje heen. Wie echt lef heeft, draagt 'm gewoon als jurkje. Iets wat ik zelf persoonlijk niet zou doen.
 Photocredit: ASOS.com

Kanten beha
En natuurlijk in dit rijtje moet ook even de kanten beha genoemd worden. Kies een mooi exemplaar uit en combineer 'm met een doorzichtige top. Kies wel voor een donkere kleur en kies wel de juiste gelegenheid uit, anders wordt het allemaal wel een tikje ordi. Je kunt ook een top of jurk kiezen die een beetje openvalt bij je decolleté, voor een spannend effect!

Wat vind jij van deze trend? Welke zou jij willen dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...