donderdag 14 oktober 2010

Mustread: Zo Doe je Dat!

 Beeldcredit: Bol.com

Ben jij een beetje onhandig? Of ben je juist heel handig maar wil je meer weten? Dan is dit boek echt wat voor jou! In Zó doe je dat! staan meer dan 300 handige tips. Van een band plakken tot het aanbrengen van nepwimpers. Superhandig!

Ja, ik geef het toe. Ik ben erg onhandig. Laatst had ik mijn televisie per ongeluk op zwart-wit gezet en ik kon het maar niet oplossen. Gelukkig heb ik een heel lieve vader (die mijn blog ook leest!) die vaak mijn redder in nood is voor dit soort dingen. Maar gelukkig voor hem (en voor mij) is er nu een boek Zó doe je dat! met meer dan 300 tips hoe je dingen kunt oplossen. Helemaal zelf! En met het behulp van het boek natuurlijk. In dit boek, staat gedetailleerd wat je moet doen. En nee, zelfs voor de grootste klunzen moet dit een eitje worden. Zó doe je dat! is voorzien van handige plaatjes waarop staat hoe je iets oplost. Een heel praktisch boek dus. Van simpele dingen als een band plakken tot het zelf verstellen van je jeans. Ook voor beautylovers staan er leuke tips in: zo wordt er o.a. in uitgelegd hoe je nepwimpers aanbrengt of je wenkbrauwen epileert door middel van een draad.

 Beeld: Bol.com. All rights reseverd.

Dus voortaan hoeven we onze lover/vader niet meer lief aan te kijken. We doen het gewoon zelf! Al zeggen we natuurlijk ook geen ‘nee’ als ze het een keertje aanbieden :-)
Voor mij is dit boek echt een uitkomst, ik ga 'm zeker aanschaffen. Is mijn vader ook weer blij...

Zó doe je dat! is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en kost €15. 


Ben jij een beetje handig? Wat zijn klusjes die je altijd aan anderen vraagt om voor je te doen? 

1 opmerking:

  1. Klinkt echt super goed! Laat mijn ouders maar niet weten dat dit boek bestaat, dan moet ik ook nog mijn eigen band gaan plakken ook!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...