woensdag 29 september 2010

Binnenkort in de bios: Life as we know itOpnieuw weer een leuke film in de bios binnenkort! Na de film Killers en The Ugly Truth, is Katherine Heigl wederom in een hilarische romcom te zien samen met lekker ding Josh Duhamel. Persoonlijk vind ik Katherine (die we allemaal kennen uit Grey's Anatomy) een hele leuke actrice en past ze perfect in grappige films als deze. Waarom zien? Natuurlijk vanwege Josh Duhamel, maar ook omdat het gewoon een lekker luchtige, verstand-op-nul-en-genieten film is. Zet de popcorn maar vast klaar!


Het verhaal:
Wat doe je als je na een vreselijke date, ineens samen wordt aangesteld als peetouders? Holly Berenson (Katherine Heigl) ziet totaal niks in Eric (Josh Duhamel). Ze hebben niets gemeen, behalve de minachting voor elkaar. En natuurlijk hun liefde voor hun gezamelijke peetdochter Sophie.

Dan slaat het noodlot toe, wanneer Sophie's ouders omkomen bij een ongeluk. Zo worden Holly en Eric gedwongen om samen te werken om het meisje de beste opvoeding te geven. Zo ontdekken ze niet alleen het slechtste maar ook het beste in elkaar.

Life as we know it is vanaf 14 oktober in de bioscoop te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...