vrijdag 6 juli 2012

Tip: Flow Vakantie Schrijfboek 2012


Mee in de koffer/reistas: het vakantie schrijfboek van Flow! Dit mindfulness magazine maakt ieder jaar creatieve en vooral vermakelijke vakantieboeken. Ik zag 'm liggen in de winkel en ik was gelijk geïntrigeerd.

Met het Flow Vakantieschrijfboek ben je wel even zoet. Hij is best dik, zo'n 224 pagina's. Veel pagina's om je gedachten neer te zetten, ideaal voor degenen die graag een vakantie dagboek bijhouden op reis. Maar ook leuk om je vakantiefoto's in te plakken voor je eigen persoonlijke vakantieboek.

Voor creatievelingen zijn de producten van Flow een aanrader. Net als in het magazine staat ook het vakantieschrijfboek vol plaatjes, tekeningen en teksten. Behalve je eigen invulling is er ook genoeg te zien/lezen, zoals de 5 van Aaf, een verhaal met vakantie overlevingstips, geschreven door Volkskrant columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius.

Er zitten ook stickers, ansichtkaarten, posters en sluitzegels in. Flow gelooft dat vakantie een moment van bezinning is, een tijd om alles even op een rijtje te zetten en te kijken wat jouw dromen zijn en wat je nog wilt bereiken. Plannen voor de toekomst? Breng ze in kaart met het 30-dagen-project in het boek.

Ik kreeg spontaan zin om aan mijn roman te werken (waar ik al jaren mee bezig ben en nog steeds niet af is). Maar of je nu creatief bent of niet, het Flow vakantie schrijfboek is sowieso heerlijk. Laat je inspireren!

Het Flow Vakantieschrijfboek ligt in de winkels voor €12,95 of bestel 'm hier online.

Wat zijn jullie vakantieplannen?


3 opmerkingen:

  1. Klinkt erg leuk! En wat gaaf dat je een boek aan het schrijven bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het boek wat duur en heb het dus nog steeds niet aangeschaft, hoewel mijn portemonnee nu weer in mijn tas brand nu ik deze blog lees!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...