dinsdag 8 mei 2012

10 x cadeautips voor moederdag

Bron foto.
Over een week is het weer zover! Dan is het tijd om je moeder wat extra aandacht te schenken. Moeilijk om iets te vinden? Ik help je graag op weg!

Niet alleen zet je je moeder natuurlijk alleen op moederdag in het zonnetje. Maar het is wel een dag om extra stil te zijn voor wat ze allemaal voor je doet en om wie ze is. Ik vind het erg leuk om beide ouders zo nu en dan eens te verwennen, net zoals ze dat bij mij altijd doen. 

Het is leuk om je moeder te voorzien van een cadeautje, maar wat dacht je van een zelfgeschreven kaart met jouw persoonlijke boodschap?

 1. Geef haar een verwenpakketje met een fijn tijdschrift, een maskertje, badparels of badschuim (als ze een bad heeft), een fijne douchegel of een mooie nagellak.
 2. Altijd goed: een mooie bos bloemen of een mooie plant zoals de orchidee. De laatste is heel erg mooi en blijft vrij lang in leven. Ook handig: hij heeft weinig water nodig.
 3. Een mooi sieraad. Het hoeft niet duur te zijn er zijn heel veel merken die mooie sieraden verkopen voor een schappelijke prijs. Elke keer als ze het draagt, denkt ze aan jou. Hoe leuk? Oorhangers, Bijenkorf €12,50
 4. Geef haar een boek of een luisterboek. Gegarandeerd plezier én ontspanning. Een leuke tip is Mam vertel 'ns! Ik heb mijn moeder dat boek ook gegeven en ze was er erg blij mee.
 5. Geef haar een zelfgemaakte bon. Bied haar een home-made manicure aan of biedt haar een waardebon voor een ontbijt op bed. Alles kan, wees creatief!
  Lloyd hotel Amsterdam.
 6.  Wil of kun je wat meer besteden? Geef je moeder dan een weekendje weg! Je kunt op websites als vakantieveilingen een voordelige hotelovernachting regelen. 
 7. Trakteer haar op een zelfgemaakte lunch of diner. Zeker weten dat ze het enorm zal waarderen als je in de keuken hebt staan zwoegen. 
 8. Geef haar een fotolijstje met daarin een foto van jezelf mét haar of met haar en de rest van je familie. Of nog beter: doe haar een moeder-dochter shoot cadeau! Fotografe Lizet Beek heeft een speciale moederdagactie op haar website.
 9. Geef haar een dagje uit/avondje uit. Houdt ze van musicals of theater? Regel dan kaarten voor haar favoriete show. Wie weet vraagt ze jou wel mee! Ook een leuk idee: verras haar met een high-tea.
 10. Geef haar een waardebon voor een welness-behandeling. Kan ze heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling of massage.
Wat geven jullie je moeder dit jaar?
Liefs!

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...