vrijdag 13 april 2012

Gossip Girl Beauty Box

Credit: Bellasugar

Net als in Amerika hebben wij ook de Glossybox, Beauty Box en vele andere boxen. Maar ik kwam online iets heel leuks tegen, speciaal voor de Gossip Girl fans! Birch Box (vergelijkbaar met de Glossy Box) heeft namelijk een speciale editie gemaakt: een box in de stijl van Gossip Girl. Smeer dus met de favoriete dagcrème van Blair of gebruik de haarproducten om je haar á la Serena van der Woodsen om te toveren. Like!


Helaas voor ons (tenzij je in de US woont) is deze box niet verkrijgbaar, maar spot ik hier een nieuwe trend? Ik vind het concept namelijk wel ontzettend gaaf: een beauty box in de stijl van je favoriete serie. Dan hoop ik dat ze ook een Pretty Little Liars-box, een New Girl- of een 90210-box maken.

De Gossip Girl maart box zal een eenmalige speciale editie zijn bestaande uit voornamelijk high-end producten. De box is samengesteld door de haar- en make-up professionals uit de serie. Als ik een kiekje te pakken krijg van de inhoud van de box (die nog niet uit is op het moment) zal ik die even posten, want ik ben echt razend benieuwd!

Ik vind het echt een leuk idee! Ik krijg al helemaal visioenen over speciale beautyboxen van leuke films!

Wat vinden jullie van het idee? Moet bijv. Glossybox straks ook speciale thema-boxen gaan maken? Wat voor soort box zouden jullie dan willen zien?
 
Liefs!


4 opmerkingen:

  1. Speciale thema boxen lijken me juist NOG leuker!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad een heel leuk concept en ik zou m zo bestellen, denk dat zoiets voor veel series wel leuk kan uitpakken, misschien zelfs wel voor series als true blood lol

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk dit! Zou wel zo'n gossip girl box willen bestellen :-)

    xx
    Jocelina

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...