donderdag 3 november 2011

Tag: What's your beauty style?



Ik kwam deze tag tegen op deze buitenlandse beautyblog en het leek me wel leuk om 'm over te nemen en zelf in te vullen. Ieder zijn stijl is natuurlijk anders. Hierbij mijn antwoorden, maar ik ben ook razend benieuwd naar jullie persoonlijke beauty style!

1. What is your beauty style? (Natural, trendy etc.)

Echt een vaste stijl heb ik niet. Soms word ik wakker en denk ik: nu heb ik zin in een nude make-up look, andere dagen denk ik: ik wil juist meer uitpakken. Al moet ik wel zeggen dat ik graag de 'focus' op mijn ogen leg. Zoals jullie weten ben ik dol op brons- en bruintinten evenals groene oogschaduwtinten. Vooral smokey eyes zijn favoriet bij mij. Er zijn zelden momenten dat ik geen oogschaduw gebruik. Of ik moet ontzettende haast hebben!




2. Where do you get your beauty inspiration from?
Vooral van tutorials van make-up artists! Bloggers maken vaak ook heel mooie looks en dat vind ik superleuk om te zien, maar toch laat ik mij daar minder door inspireren. Vaak omdat ik mij dan afvraag of het wel zou werken met mijn huidtint. Make-up artists hebben vaak heel slimme trucs om de make-up mooier aan te brengen en ze zijn ook goed in het creëren/zetten van trends. Favoriet bij mij zijn Eman Aziz en Lisa Eldrige.

Ook haal ik veel inspiratie uit sommige celebs zoals Katy Perry en Penelope Cruz. Lees hier het artikel over mijn beauty muzes!




3. What beauty products do you have the most of?

Ik was vroeger een oogschaduw-addict, maar tegenwoordig is dat overgegaan naar lipproducten, vooral lipsticks koop ik de laatste tijd heel erg veel. Op het moment bestaat het grootste deel van mijn stash uit lipsticks en lipgloss. Favoriet van afgelopen zomer was vooral de Dior Addict lipstick in de kleur Model. Nu heb ik meerdere favorieten zoals Rimmel Londen Kate Lipstick in #06, Revlon Rosey Nude en Catrice Fred & Ginger.




4. What’s your favourite/holy grail colours for:

eyes: groen/goud/bruin

lips: koraalroze/roze/rood

cheeks: bronskleur / koraalkleur

nails: bijzondere kleuren zoals Chanel Péridot



5. Three favourite brands of the moment:
Dat is best een moeilijke! Want ik heb vrij veel favorieten. Ik denk MAC omdat ze zoveel limited edition collecties maken en vooral goede, kwaliteitsproducten. Ook Sleek vind ik erg leuk! Mooie palettes met hoog gepigmenteerde kleuren voor een budgetprijs. En Chanel vind ik ook een prachtig merk, omdat ze vrij unieke producten en kleuren ontwikkelen. Ik bedoel maar: hun limited edition nagellakjes zijn echt fantastisch en echt heel erg origineel! Ik kijk uit naar de LE lakjes van Chanel SS12!

Wat is jullie beauty style?


5 opmerkingen:

  1. leuk om te lezen :D ik denk ook dat ik niet echt een vaste stijl heb. door de weeks als ik moet werken of wat dan ook hou ik het wel natuurlijk met eigenlijk alleen maar een beetje mascara ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikeltje!

    Ik ben zelf wel van de nude look met een kleine twist. Ik hou namelijk echt ontzettend veel van kleur, vooral warme kleuren, maar kan helaas echt geen superkleurige looks meer dragen (alleen als ik thuis ben doe ik het volop, heerlijk, want lekker spelen mag altijd!).

    Maar er zijn toch genoeg manieren om net een beetje extra kleur te laten poppen op mijn niet meer zo heel strakke oude smoel :) In kleine beetjes kan ook een felle kleur heel goe!

    Helaas heeft mijn lief niet veel op met zwaardere looks, niet dat ik ze daarom laat zitten, maar ja, je trekt er dan toch iets minder vaak naar toe. Tenzij ik lekker aan het spelen ben natuurlijk, haha, dat is helemaal alleen voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel om te lezen. Ik draag elke dag make-up. Maar draag de laatste tijd iets minder. Komt denk ik omdat ik het nu drukker heb..?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke tag! Ik denk dat ik deze ook eens ga doen :D

    Groetjes
    Deborah
    Deborahschrijft.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...