maandag 16 mei 2011

FOTD: Light version smokey eye

Ik ben dol op bronskleuren en aardetinten. Neem een kijkje in mijn stash en je zult zien dat het grootste gedeelte zowat alleen maar uit dat soort tinten bestaat. Vandaag deel ik met jullie een - voor mij - wat meer alledaagse look. Deze tinten draag ik gerust doordeweeks en persoonlijk is het één van mijn favoriete looks. Lees verder om te zien hoe ik 'm heb gemaakt..





Op het eerste deel van mijn ooglid zit een shimmery goudgele kleur uit m'n Sephora pallette 03 Midnight. Halverwege mijn ooglid heb ik de bronzen kleur Milestone van Sephora gekozen en in mijn buitenste ooghoek - alias de outer V - heb ik een mooie, shimmery donkerbruine kleur van Make Up Store gekozen. De laatste kleur heb ik in mijn crease geblend met de bronzen kleur milestone. Altijd als ik m'n Make Up Store oogschaduw gebruik word ik blij, want het is echt een prachtige, bijzondere kleur. Het oog heb ik afgemaakt met een eyeliner en een aantal lagen mascara.

De rest van mijn gezicht heb ik vrij basic gehouden. Ik vind het juist leuk als mijn ogen spreken. Dit heb ik voor deze look gebruikt:


Face
MAC Studio Fluid SPF 15 in #NC37
Too Faced Shadow Insurance
The Body Shop Lightening Touch in #04 Warm
B
ourjois Blush 
Eyes
Sephora palette 03 Midnight
Sephora Single Eyeshadow Milestone
Make Up Store oxcatyl
Maybelline Define A Lash (Black)
Bourjois 16th hour eyeliner (brown)

Lips
Catrice Fox Nox
MAC Dazzleglass in Local Colour
 


Wat vinden jullie van deze look?

4 opmerkingen:

  1. Ben zelf ook gek op neutrale tinten, dus vind 't een mooie look voor elke dag. Die oogschaduw van de Make Up Store is idd erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! Dit is ook echt een look voor mij, ik vind donkere oogschaduw nooit zo mooi staan en grijp ook snel naar lichtere kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk gedaan, mooie look.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...