zaterdag 23 april 2011

Shoplog: Entering Summer...


Ik had al een tijdje niet echt veel beauty meer geshopt en daarom was het tijd voor wat nieuws. Zo ben ik langs Sephora gegaan, heb ik online geshopt en heeft onze Kruidvat eindelijk de nieuwe Catrice producten binnen! Kijk je even mee naar m'n buit?


Dit is het dan! Waar kijk je naar? Remember mijn Catrice Wishlist? Nou, daar heb ik wat spulletjes van gekocht. Zo heb ik o.a. de lakjes Bye Bye Birdy (geel) en Easy Peasy, Lemon Squeezy! (groen) gekocht. Ook heb ik drie lipsticks meegenomen, een oogschaduwbasis, gelliner (bruin) plus penseel en een blush.

Laten we beginnen met de lakjes. Zoals ik al zei, heb ik twee Catrice lakjes meegenomen. De gele doet me heel erg denken aan Chanel's Mimosa, al vond ik deze wat budgetvriendelijker :-) En ik ben ook ontzettend blij met mijn eerste Caité lakje, genaamd Couture. Een fijn zalmroze lakje. Ik draag vaak roze, dus dat komt goed uit.


Dan de lipsticks. Deze zijn van Catrice (uit het nieuwe assortiment) en ze heten Fox Knox, Princess Peach en Corallicious Pink. Fox Knox is een wat donkere roze kleur, ik vind 'm erg mooi. Corallicious Pink is mijn favoriet. Deze is zacht roze en heeft een lichte metallic glans. Tot slot is er nog Princess Peach, een matte oranje/perzikkleurige lipstick. Als jullie het leuk vinden, kan ik nog wat uitgebreidere reviews hiervan maken.


Eindelijk een budget gelliner! Zowel Essence als Catrice hebben nu een gelliner in hun assortiment. Deze gelliner is bruin en heet Mambo nr. 2. Ik heb er ook een penseeltje bij gekocht. Het is een soort shimmer bruin. Ik ben er echt heel erg blij mee :-)

Ik was al tijden op zoek naar een nieuwe oogschaduwbasis. Omdat de Sephora oogschaduwbasis (eigen merk) uit het assortiment is gehaald, gebruikte ik tijdelijk de HEMA eye primer. Hij is niet slecht en ik raad 'm zeker aan als budget eye primer. Alleen vind ik het jammer dat hij moeilijker is te blenden. Vandaar dat ik de Too Faced Shadow Insurance heb gekocht. Hij kostte €12 bij Sephora. Ik ben heel benieuwd naar deze eye primer, dus hier komt zeker weten een review over. Het andere product is het gelliner penseeltje van Catrice.


Tot slot heb ik nog een hele mooie blush gekocht van Catrice. Hij is zachtroze en heeft een subtiele shimmer erin. Ik ben er erg blij mee, want ik draag graag blush.Van welke producten zouden jullie graag een review willen zien? Let me know!

2 opmerkingen:

  1. Oooh, mooie aankopen :D Die blush lijkt mij echt mooi :) Veel plezier ermee :D

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...