maandag 25 april 2011

Review + NOTD: Caité Couture

Onlangs konden jullie al lezen over het Ciaté lakje wat ik had besteld via de webshop. En zoals je in de shoplog hebt kunnen zien heb ik 'm binnen! Kijk mee naar de foto's en swatches en lees wat ik ervan vind...


Het flesje vind ik superschattig! De Ciaté-lakjes zijn heel herkenbaar aan hun vorm en het zwarte strikje die op elke nagellak zit. Het potje bevat 13,5 ml. wat vrij veel is.



Hier zie je de ingrediënten lijst. Zoals je ziet bevatten de lakjes van Ciaté
geen formadelhyde, tolueen of parabenen èn zijn ze dierproef vrij. Dat laatste vind ik erg fijn, ik vind het vreselijk als er op dieren wordt getest.


Ik ben helemaal verliefd op het lakje. Ik heb geluk want het kleurtje is gelukkig niet té licht voor mijn huidskleur. Dat is altijd een risico dat ik neem als ik nude kleurtjes online koop. Te licht staat niet mooi. Het grappige is echt dat een zeer onopvallend effect geeft, daarom vind ik dit een heel fijn lakje voor doordeweeks en ik raad 'm ook zeker aan als je iets belangrijks hebt op je werk of tijdens je studie, en je er verzorgd uit wilt zien.


Er zit geen shimmer in dit lakje, hij is gewoon mat. En als het op nude nagels aankomt vind ik dat het beste. Ik ben zeer enthousiast over de textuur; het lakje smeert fijn uit zonder lelijke strepen te maken. En wat nog fijner is dat hij vrij snel opdroogt. Ik háát lang wachten totdat mijn nagels droog zijn. Qua kwaliteit komt dit lakje erg dicht in de buurt van O.P.I. Na een paar dagen had ik wel lichte 'cracks' (beschadigingen) maar verder zat het er nog mooi op.


Ik ben zeker van plan om meer Ciaté-lakjes aan te schaffen. Ik ben fan! Ciaté lakjes zijn te koop in de webshop en kosten ongeveer €12.

Wat vinden jullie van dit lakje? Hebben jullie zelf lakjes van Ciaté in je stash?

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...