donderdag 28 april 2011

Leuke webshop: ICU in Paris


Soms kom je webshops tegen die je verbazen. ICU in Paris is daar één van. Bij toeval stuitte ik op deze in Frankrijk gevestigde webshop die modeaccessoires en sieraden verkoopt. Maar... dat is niet alles! Want ICU heeft iets wat andere webshops niet hebben: ben je blogger/creatieveling en droom je van het opzetten van je eigen sieradenlijn? Je kunt dan bij ICU in Paris je design opsturen. Die dan eventueel in productie kan worden genomen en in de shop wordt verkocht! Hoe gaaf is dat?

ICU staat voor Independent. Curated. Unique. De webshop hecht waarde aan het verkopen van items die een unieke stijl representeren. Iets bijzonders, wat je niet zomaar overal kunt krijgen.
Mode is een expressie en dat houdt ICU in Paris hoog in het vaandel. Al heel veel designers zijn bekend geworden door hun werk via internet te verkopen. Tevens vindt ICU in Paris het heel belangrijk om nieuw talent de kans te geven hun werk te kunnen laten zien en ze geven allerlei tips hoe je kunt opvallen. Stel je dus voor; je kunt geld verdienen aan je sieraden en ze verkopen via een internationale webshop.

Neem ook eens een kijkje op hun blog, waar je kennis kan maken met de designers. Ik vind persoonlijk het werk van Charlotte Martyr en Ebbandpflow heel erg mooi.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op hun website!

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...