maandag 25 april 2011

Aqua Eyes

Genieten jullie ook zo van het zomerse weer? De zonnestralen inspireren me en geven me ideeën voor frisse looks. Deze look is gecreeërd met voornamelijk oogschaduw; hiermee kun je niet alleen je oog inkleuren maar het is ook zeer geschikt als eyeliner. En dat is ook wat ik vandaag heb gedaan. Lees verder om te weten hoe ik deze look heb gemaakt!



Om deze ogen te creeëren heb ik slechts twee kleuren gebruikt: een turkoise kleur en een felgroene kleur. Onder mijn ogen ben ik begonnen met een turkoise oogpotlood van MAC en die kleur heb ik geïntensiveerd met turkoise oogschaduw van Bourjois. Daarna ben ik er met een angled brush overheen gegaan met een groene kleur. Ik heb alle oogschaduw nat aangebracht met een angled brush. Op deze manier worden de kleuren nóg intenser en kun je 'm aanbrengen als eyeliner.

Op mijn ooglid heb ik eerst zwarte liquid eyeliner van Bourjois gebruikt. Die heb ik goed laten opdrogen en daarna heb ik met dezelfde angled brush alleen met de felgroene oogschaduw de kleur aangebracht. Ik heb expres hier alleen één kleur gebruikt. Hierdoor krijg je aan ander effect. Nu is de rand op mijn ooglid groen en de rand onder mijn ogen meer blauw/groen.




En tot slot de gehele look. Welke producten heb ik allemaal gebruikt hiervoor?

Face
MAC Studio Fluid SPF 15 in #NC37
The Body Shop Lightening Touch in #04 Warm
Chanel bronzer

MNY blush

Eyes
MAC Kajal Pencil in turkoise
Bourjois #34 turkoise
Sephora palette (groene kleur)
Bourjois Clubbing Eyeliner in #black

Catrice Lashes To Kill in #Ultra Black

Lips
John van G. lip pencil
MAC Dazzleglass in #Local Colour

Wat vinden jullie van deze look? 


3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...