dinsdag 14 september 2010

DKNY Love From New York Parfume!


Ik wilde al heel graag een tijdje een nieuw parfum. Net als de meeste vrouwen heb ik ook zo mijn favorieten, maar soms wil je wel eens wat nieuws proberen. Dus: zoektocht naar de perfecte parfum. Ik had al wel eens gehoord over dit parfum en aangezien ik helemaal weg ben van DKNY Be Delicious was ik erg benieuwd naar dit limited edition parfum.

DKNY Love From New York is een geur die bestaat uit waterlelie, fresia, mandarijn, zwarte bes, magnolia, witte lelie en viooltjes. En ja, het ruikt inderdaad zoet en fris. Gelukkig niet té zoet, alsof je een kinderparfum op hebt, dat haat ik echt. De verpakking is echt heel erg mooi.
Het doosje is een soort mini-collage van New York en je kunt dus ook echt zien waar die voorliefde voor The Big Apple vandaan komt. Achter op het doosje staat een ansichtkaart. Super cute!

De flacon zelf is ook al een eyecatcher. Op de dop staat een DKNY-postzegel en op het flesje met roze vloeistof staat liefkozen New York I Love You geschreven.
Ik vind het fijn als parfumflesjes er mooi uitzien, want het staat zo prachtig op je toilettafel. Sowieso vind ik DKNY creatief met verpakkingen, bewijst bijvoorbeeld alleen al het DKNY Be Delicious appeltje! De geur vind ik lekker, ideaal voor een date, romantisch én zwoel.
En lekker fris zoals je van DKNY parfum mag verwachten. Ik ben fan!

Nieuwsgierig geworden? Dit limited edition parfum is in beperkte oplage te koop en kost ongeveer €44 voor 50 ml. TIP: koop parfum op het vliegveld. Scheelt je wat euro's en er is meestal een hoop keuze. Kijk voor meer info op : www.dkny.com

2 opmerkingen:

  1. Ja, die ruikt heel lekker!! Heb ik twee jaar geleden ofzo een keer op het vliegveld geroken, toen was hij alleen op vliegvelden te koop, maar sinds een tijdje dus ook in de winkels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad las ik ook dat hij eerst alleen op vliegvelden te koop was maar nu gelukkig ook in de winkel :-) Heb je 'm nog steeds of issie al op?

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...